bugün

pkk nın elinde esir olan türk askerleri

tez elden sonuca varmak için yapılacak hamleler bellidir. it ile değil sahibi ile konuşacaksın. konuşma kısmında bağırmak veya bağırtmak da serbest.

bu örgüte siyasi kanattan destek veren, onları tüm kamuya zararsız göstermeye çalışan, ve finansal desteği üzerlerinden sağlayan, yetmezmiş gibi devletin onlara tahsis ettiği makam araçlarında, dokunulmazlıklarını kullanarak örgüte silah taşıyan sözde barış elçisi özde bölücüler var. bu sözde barış elçisi özde bölücülerin birinci dereceden birçok akrabası var. hatta bu birinci dereceden akrabaların bazıları müzik kursuna gidiyor, bazıları üniversitede lisans eğitimi alıyor. hatta bu müzik kursu ankarada. bir piyano kursu. hatta bu üniversite ankarada. mektebi mülkiye.

şimdi ülkesinde ve tüm dünyada barış isteyen oldukça demokratik ve insan haklarına saygılı türkiye cumhuriyeti vatandaşları örgüte destek veren ve önder kadrosundaki kişilerin çocuklarını onların tabiriyle falan cadde falan sokaktan alsa ve 1 gece sonra bu şekilde bir video çekse ne mi olur? izlediğimiz videodaki arkadaşlar aynı gece evlerine özel araçla bırakılır.

ek not: bu yazıdaki tüm ifadeler tarafıma aittir. sözlük yönetimini ilgilendirmez.