bugün

recep tayyip erdoğan

pkk'ya laf edemeyen yavşakların sağdan soldan duyduklarıyla gaza gelerek akıl dışı ifadelerle hedefe koyduğu, küfrettiği, linç etmeye kalktığı reis-i cumhur.

neden peki? çünkü bu hanzolar * seçim dönemine girildiği için şehitler üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar ve bunun için şehitlerin bedenleri hunharca kullanılacak; pkk saldırılarının faili olarak sık sık erdoğan gösterilecek. oh ne ala memleket. pkk askeri polisi şehit edecek ama herkes bunu erdoğan'dan bilecek. öyle ki pkk için tek kelime söylenmezken recep tayyip erdoğan'ın yedi sülalesine küfür edilecek. pkk eylemlerinden erdoğan'ı sorumlu göstermeye çalışan bu medya, erdoğan düşmanlığının aşırılığından dolayı artık sağlıklı düşünemeyen, her kötü olayın altında erdoğan'ı arayan kitle üzerinde bu propagandayı yapmakta zorlanmaz. şimdi de her terör saldırısından sonra olduğu gibi şimdi de fırsat bu fırsat deyip ortaya çıktılar ve dağlıca saldırısının faili olan pkk'yı unutturup tamamen erdoğan'ı hedef gösterdiler. bunun öncülüğünü doğan medyası ve fethullahçı terör örgütü medyasının yapması elbette tesadüf değildir.

bu adam siyasi hayatını riske atarak, 'hain' etiketi yemeyi göze alarak terörü bitirmeye çalıştı. 11 temmuz'da pkk'nın ateşkesi tek taraflı kaldırması ve iki polisin uykuda şehit edilmesi sonucu da çözüm süreci askıya alındı. işin ilginç tarafı bazıları terörü destekleyenlere değil, terörü bitirmeye çalışmış adamlara küfrediyor bugün. bu siyasi fanatizm ve erdoğan düşmanlığıdır. görsel aşırı nefret insanın kendisine zarar verir ve bunların içindeki nefret o kadar büyüktür ki bunların normal olduğunu kimse iddia edemez. eğer pkk'nın terör eylemlerini erdoğan'dan bilip ak parti seçmenine küfür edecek seviyeye geldiyseniz işiniz bitmiş demektir. bu nefretin oluşma sebebi de medyadır, haberlerin verilme şeklidir, kullanılan fotoğraflardır, üsluptur, küçük şeylerin abartılarak veya çarpıtılarak anlatılmasıdır.

şimdi erdoğan'a edilen hakaretlerin onda birinin pkk'ya edildiğini görüyor musunuz hiç? muhaliflerin pkk'yı erdoğan'dan daha çok sevmeye başladığını farkettiniz değil mi?

ancak biz bunların ne için yapıldığını çok iyi biliriz. erdoğan'ı acilen postalayıp daha rahat kontrol edilecek adamların ülkenin başına geçmesini isteyenlere, tuvaleti tıkansa erdoğan'dan bilip linç etmeye kalkanlara karşı ben erdoğan'ın arkasında olacağız. zaten karşısındaki adamlara bakınca haklı olduğunu anlıyor insan.

görsel

(bkz: yeni türkiye/#22683042)