bugün

milliyetçi hareket partisi

bir ara zaytun sözcü gazetesini ilkokul 5.sınıf öğrencileri hazırlıyor diye dalga geçmişti. Tuhaf bir biçimde bu dalga çok acı bir gerçeği de ortaya seriyordu.

Sanırım seviyeyi motor meslek lisesi 1. Sınıf seviyesine çıkarıp mhp yi de bunlar yönetiyor dersek abartmış sayılmayız. her ne kadar kafası 'istmezük yaptırmayüz'dan bir gram öteye geçemeyen bu partiye saygısızlık etmek istemesem de maalesef gerçek bu.

Yarın akp ve chp arasında geçeceğl bariz olan tbmm başkanlık yarışında hdp, chp nin adayını desteklerse biz asla desteklemeyiz demek bildiğin akp nin ekmeğine yağ sürmektir.

Hdp nin ankara miletvekili sırrı süreyya da yarın mhp nin adayı olan ekmeleddin ihsanoğluna destek vereceğiz dersek partiden atacak kadar gözü dönmüş bunların diye cevap verdi. Fakat bu cevabı anlayacak bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum bu partinin.

Gerçekten saygısızlık etmek istemiyorum bu parti ve yandaşlarına ama siyaset yapacak, ülkeyi yönetecek kafa motor meslek lisesi egosundan hallice olabilmeli. adam senle eşit sayıda milletvekili çıkarmış sen kalkıp 'yok hükmünde' sayıyorsan bölücü diyorsan en büyük bölücü sen oluyorsun. Sen kimsin ki 6 kusür milyonla desteklenmiş partiyi ben saymıyorum diyorsun? Böyle bir şey yaparsın bölücü ötekileyici sen olmuyor musun? Yoksa bu ülkenin 'asıl sahibi' ruh bunalımından sıyrılamadınız mı??

eğer mhp samimi ise hdp nin girdiği meclise de girmesin. Siyasi santaj yapmayı bırakıp bir ürün ortaya koysunlar artık. Bunu bunu yaptırmayacaz değil de şunu şunu yapacağız diyen bir siyaset daha çok yakışmaz mı?