bugün

chp li adaydan imama hakaret

milletin din iman hiç bir şey umurlarında değil. millet ağasının peşine takılır. chp savaş sırasında toprak mahsülleri vergisini çıkarmasaydı kimse sorun yaşamazdı, chp toprak reformunu çıkarmasaydı kimse sorun yaşamazdı. halkın dindarlığı falan yalan. görüyoruz hırsızlık yolsuzluk yapanları nasıl savunduklarını. görüyoruz domuzu kasaplık hayvan yapanları nasıl savunduklarını. bu halk namuslu temiz falan değil. adam bir taraftan esrar çeker her gece karıya gider diğer taraftan chp dinsiz der. ulan utanmaz namus köpekler adnan menderes'in yıktığı camileri, siktiği evli karıları yazsanıza ha köp oğlu köpler.
toprak ağası adnan menderes temiz bir tane chp pis. odun koysam milletvekili seçilir diyen seçmene aleni küfür eden adnan menderes iyi chp kötü. kendine oy vermedi diye kırşehir'i ilçe yapan adnan menderes iyi chp kötü, cezayir işgalinde fransa'ya karşı bm'de oy kullanamayan menderes iyi chp kötü.
benim memurum işini bilir deyip rüşveti meşrulaştıran, çoluğu çocuğu magicboxlara sermayesiz ortak olan, kızı diskolardan çıkmayıp davulcu asımlara kaçan turgut özal iyi chp kötü.

çocuğu ehliyetsiz kullandığı arabayla ölümlü kaza yapan kaza yerini temizletip çocuğunu londraya gönderen ve bir de buna çürük raporu alan recep tayyip iyi chp kötü , şehide kelle diyen apoya sayın diyen tayyop iyi chp kötü, şehit gazi ailelerine askerlik yan gelip yatma yeri değil diyen ama bilal oğlanını paralı gönderen tayyip iyi chp kötü, bedelli olmayacak yoksa fakir zengin ayrımı olur dedikten 3 ay sonra bedelli çıkaran tayyip iyi chp kötü, libya'ya nato harekatı olmayacak karşıyız diyen lakin nato harekatı yapılınca izmir'i hava harekatı komuta üssü yapan tayyip iyi chp kötü, 2006'da israil'i hizbullahtan korumak için israil lübnan sınırına asker gönderen tayyip iyi chp kötü.