bugün

kadın boşalması

ilk boşalmasını mutlu ve güven içinde yaşarsa ondan sonraki her sevişmeniz için yatağa muşamba sermenizi gerektirecek muhteşem olay.

evet gerçekten şakır şakır boşalıyorlar ve kesinlikle idrar değil.

bir erkek olarak bir çok sevgilimde bu olayı yaşadım, yaşayamadan ayrıldıklarım da oldu. ancak şunu söyleyebilirim ki ilk olarak kadının kafası rahat olmalı. örneğin öğrenci eviyse ev arkadaşı evde olmamalı ki sesimi duyacaklar korkusu olamamalı, ertesi gün iş-güç,sınav veya ödev olmamalı ki tüm gününüzü sevişmeye ayırabilmelisiniz.

hayat acımasız arkadaşlar, performansınız iyi olmalı. kadın boşalmasını gerçekten iyi bir sevişme sayesinde sadece aletinizi kullanarak yaparsanız kadınınız sizin kul köleniz olacaktır. elle yapılan kadın boşalması hiç yoktan iyi olsa da bir kere iç içeyken boşalmanın tadına varan kadın hep bunu isteyecektir.

performansınızı arttırmak için bol bol spor yapın, sevişmeden 3 saat önce sigara içmeyi bırakın, erken boşalsanız bile moralinizi bozmayın tekrar girmeye hazırlanın ve en önemlisi erkek olduğunuzu unutmayın isterse adriana lima gelsin yatakta kral biz erkekleriz bizim sözümüz geçer.

sevişmeye yumuşak dokunuşlar, hafifi öpücükler ile başlayın. eğer kadınınızı seviyorsanız ona sevginizi dile getirin tek gecelikse siktiredin. öpün, bol bol öpün. dudaklarını öpün ordan gerdanına geçen memelerini öpün, ucuna gelene kadar azdırın sonra ucuna gelin, göbeğini öpe öpe (vücudunda gezerken vücüt tüylerine temas edip derisine değmemeye çalışın, irkilip azacaktır) amına gelin dudağınızla arısını açıp yalayın, bol bol yalayın. küçük çocuken maks beklerken magnum bulmuş gibi tadını çıkarta çıkarta yalayın. kadın girmeniz için yalvarana kadar tüm bunları zevkinize göre tekrarlayın.

sonra tek seferde sertçe köküne kadar girin.

yavaşça git gel yapmaya başlayın, kadın azdıkça hızlanın (burada spor yapmanın önemi ortaya çıkar ne kadar uzun süre hıza dayanabilirseniz boşalma o kadar erken olur). eğer aletiniz benimki gibi bir tarafa dönükse kadını o tarafa döndürüp yan sikin, bir pamağınızı tükürükleyip klitorisi azdırın, memelerini de emin.

ağırlığınızı ve gücünüzü hissettirin, kollarından tutup yatağa bastırın, iki büklüm halde ezin sıkıştırın köşeye. içinizden geldiği gibi küfredin(ana bacı yapacak liseliler bi siktirsin gitsin).

içinden çıkıp biraz daha yalayın, klitorisi açıp dilinizle sağdan soldan vurun, azınca tekrar girin. sert olun.

kız çişim geldi derse bunu çiş olmadığını söyleyin, rahatlatın, kasıklarınızda hafif bir ıslaklık hissedeceksiniz.

çünkü önce hafifi hafif boşalır kadınlar. burada durmayın sakın devam edin. tekrar tekrar boşalacak ve her boşaldığında daha çok daha tazyikli boşalacak. sarımtırak şeffaf bir su çıkacak ama bu idrar değil tekrar söylüyorum, acı bir tadı vardır ama tadına bakabilirsiniz.

durmayın devam edin, kadın artık boş atana kadar devam edin, muhtemelen yarım litreden fazla boşalacaktır. kadınınız bunu ilk kez yapıyorsa şok olacak ve inanılmaz rahatlamış ve yorgun hissedecektir.

kadınınıza sarılın. onu bol bol öpün, seviyorsanız bunu ona söyleyin. evliyseniz çok mutlu bir hayat sizi bekliyor olacak, sevgiliyseniz kalbiniz birbirinize bağlanacak.

sevişme mekanik bir olay değildir, aşkın en güzel gösterim şeklidir bunu da sakın unurmayın.

hadi sarılıp uyuyun(kaşık güzel gider).

bu arada, çok kısa süre içinde tekrar sıvı birikecektir. şöyle söyleyim, akşam sevişip boşaltıp uyusanız bile sabaha tekrar sevişip kadınınızı boşaltabilirsiniz.

sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz ama 2-3 ayda bir giriyorum, görünce cevaplarım.

amacım biribirini seven daha çok çift olsun, cinsellik sorunları aşılsın.