bugün

ayağın sevgili tarafından görüldüğü ilk an

aziz ve muhteremler.. sevgili olmak, ciddi bir ilişkiye başlamak büyük sorumluluktur. önce bir şeyini seversin, zamanla sevdiğin şeyler değişir, sonra yanlışlarını görmezden gelir, hatta onları da sevebilirsin. evre evre kendi hayatımdan kesitler sunarak inceleyeyim bunları;

1- önce bir şeyini seversin evresi: allah'a hamdolsun, bizi güzel adam olarak yaratmış. örneklerimde vereceğim sevgili, ilk olarak bu özelliğimizi sevmiş idi.

2- zamanla sevdiğin şeyler değişir evresi: sonra sonra bahsolunan sevgili, kafamızın çalıştığını, muhabbetimizin iyi olduğunu, bir entelektüel birikimimiz olduğunu anladı. beğeniler değişti, fizikle yer değiştirdi bu özellikler.

3- yanlışlarını görmezden gelir, hatta onları da sevebilirsin evresi: şimdi burası kopma noktası muhteremler. bu kızın yanında gak guk geğirmişliğim de, spor sonrası yanında leş gibi ter kokmuşluğum da, bol sarımsaklı sirkeli işkembe çorbası üzeri kokoreç sonrası; "bi öpücük ver bakiim kuşum" cümlesini kurmuşluğum da, iki kişi kalındığında tek fail olarak fıs fıs osurup, ortamda adana dürüm sofrası esintileri yaşatmışlığım da vakidir benim. bir gün de ağzını açıp bela okumamıştır, yanlışımı görmezden gelmiştir. ha sevmişse bunları bilmem, sapığısa sevmiştir.

bizim olayımız üçüncü maddeden hareket alıyor. gizemlidir ayak, sevgili için; ama olumlu anlamda değil. bu hoş, kültürlü herifin kim bilir ayağı ne alemde? topuğunda yarrrabandı mı var, tırnaklar kesilmiş mi, ayak kıldan görünmez halde mi, parmaklar düzgün mü, bok püsür sair.. bizim ihtiyarın (validanım) bir sözü vardır; "kuldan korkan elinin tırnağını, allah'tan korkan ayağının tırnağını keser" deyu. doğru söze ne denir?("doğru söze ne hacet diyen gerzekler" konusunu hiç açmıyorum).

fakat ayak bambaşkadır birader, ne kadar şekli şemaili düzgün de olsa, soğutur adamı lan ayak. yine özel hayatımı afişe etmem gerekirse; senelerce boxer-çorap takılmanın akabinde talep geldi; "yaa ayaaana bakcam" deyu. uy kaynanani sikeyum uşağum, ne pok yiyecuuk?(laz şivesi=sempati). ayıptır söylemesi karı gibi de ayağım vardır, tırnağıydı, şekliydi, kıl oranıydı(kendini övme seansı 2). yok ulan, ilişkimiz biter diye gösteremiyorum, o kadar çaresiz bişey ki bu ayak. neyse ısrarlara dayanamayıp çıkardık mecburiyetten, öyle kaskatı izledi ayağımı aburokim.. bu yine iyi lan, bi de düşünsene; paçaları sıyırmışsın, gömleğin kollarını katlamışsın, yere eğilmiş çorabı giyerken; "aşkım abdestimi aldım, ben cumaya gidiyorum." demişsin ve hatun ilk kez o anda görmüş senin ayağı. çıplak ve ıslak..(farkındayım çıplak ve ıslak erotik çağrışım içerir gibi ama, kızın yanında çıplak ve ıslak ayağını bi çıkar da görüyüm seni, ömrü billah erotizm kalıyor mu). durumu kurtarabileceğin zerre argüman yok elinde(ayağında zaten yok). "abdest suyu nurdur aşkım nah al" deyu suratına silersen ayağını, bilmiyorum en azında karının o anki yüz ifadesi, sevgilini daha çabuk unutmana yol açabilir.

ilişkilerin yegane bitiş sebebidir olum bu. sebebe bak. ayak.

nolur nolmaz tanımı: sevgilinin size duyduğu aşkı sorguladığı an.