bugün

atatürk dinsiz değildi

Hakimiyet-i Milliye'de yayınlanan Gazinin Meclisteki Filistin'e el sürülemez konuşmasını örnek gösterelim. dinsiz diyenler okuduktan sonra utanır mı bilmem.
hiç tanımadıkları görmedikleri birini dinsiz diye hedef göstermenin islamiyetteki yerini bu kaypaklar bizden daha iyi bilir.
asıl imansız olan sizsiniz putlara tapan sizlersiniz.
ayetlerle makara kukara yapan sizlersiniz.
Ebu Cehil'in günümüzdeki ordusunun putperest erleri sizlersiniz.
Gazi filistine el sürlemez derken sizler timasah göz yaşıları döktüğünüz filistinlileri öldürmek için konya'da israil pilotlarına '' filistinlileri daha iyi nasıl vurursunuz eğitimi veren sizlerdiniz. kürt bölgesinden çıkan petrolleri israil jetlerine taşıyan sizlerdiniz.

dindara dinsiz diyecek kadar sağlam Münafıklarsınız.

Gazinin o konuşması
Konuşmanın belgesi

http://hizliresimyukle.com/image/BV4X

''Araplar'ın arasında mevcut olan karışıklığı ve hoşnutsuzluğu kimse bizim kadar bilemez. Biz vakıa bir kaç sene Araplar'dan uzak kaldık. Fakat şimdi kendimize kâfi derecede güvenip ve kudretimizi bildiğimiz için islamiyet’in mukaddes yerlerini Musevilerin ve Hıristiyanların nüfuzunun altına girmesine mani olacağız.

Binaenaleyh şunu söylemek istiyoruz ki buraların Avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz şimdiye kadar dinsiz ve islamiyet’e lakayt olmakla itham edildik.

Fakat bu ithamlara rağmen Peygamberin son arzusunu yani, mukaddes toprakların daima islam hâkimiyetinde kalmasını temin için hemen bu gün kanımızı dökmeye hazırız.

Cedlerimizin, Selahaddin`in idaresi altında, uğrunda Hıristiyanlarla mücadele ettikleri topraklarda yabancı hâkimiyet ve nüfuzunun tahtında bulunmasına müsaade etmeyeceğimizi beyan edecek kadar bu gün, Allah'ın inayeti ile kuvvetliyiz. Avrupa bu mukaddes yerlere temellük etmek için yapacağı ilk adımda bütün islam âleminin ayaklanıp icraata geçeceğinden şüphemiz yoktur.''