bugün

hesabı kız arkadaşına ödeten erkek

Bu konu hakkında yazacağım çok ağır kelimeler var ama yutkunup susup içime de atıp söylemiyorum. Bu tip erkeğin nezaket anlayışı farklıdır,arkadaşım bi bayan erkeğin yanında elini cebine atmamalı hay bi yere gidiyosan güvenecen kendine cebine yoksa gitmicen bu kadar basit ! Neyse bunu kendi erkek arkadaşın yapıyosa sıkıntı zaten ona hiç deyinmeye gerek yok he zor durumda kalmıştır tamam da gerisi hikaye erkek bunu yaptırmamalı arkadaş buluşalım diyosa yapması gerekeni bilmeli.
Nese bugun yaşadığım bi hadiseyi yazayım. Sap2000kursuna gidiyorum programı indirip kuramadım bi çocuk var kursta ben yukleyeyim falan dedi neyse biz buluştuk yukledi saolsun yine de.
Yinede diyorum çünkü adam tam bi öküz diycem diyemiyorum neyse çay içtik derken yemek mi pasta mı dedi hiçbiri dedim ısrar etti ben kahve içim dedim (diyetteim) o yedi efendim bi kalktık hadi şimdi sıra sen de demez mi tonla yol gittim buluşmak için yetmezmiş gibi hesabı da kitledi . Burda sorun ne şu 1.bu söylediği kelimenin iticiliği ! 2. Nezaketen bile elini cebine atmaması 3. Ve en kötü olanı ise küsüratlı tutan hesabın 1 lirasını vermesi !!!! O an sinirden öldüm ya anlatılamaz . Arkadaşım ben zaten veriyodum bırak 1 lirayı verme diyecektim kibarlığım müsade etmedi hala şok altında sinirle yazıyorum böyle erkekler olmasın nolur ya boyle olmasın sussun bunlar sussun bari .