bugün

arkadaşa aşık olmak

gerçekleşmesi hele hele tam manasıyla gerçekleşmesi zor bir durumdur. çünkü arkadaşınız sizin kankanız ve karşı cinsinizse, yakınlıktan dolayı zaten onunla sürekli vakit geçirdiğiniz için birbirinizle can ciğer olmuşsunuzdur. onunla sürekli vakit geçirmeniz ve mutlu olmanızdan dolayı o sizin için en yakındaki kişidir. sevgili değildir ama sevgiliniz gibidir.

eğer boşluktaysanız kıscası bir aşk acısı içindeyseniz, yakın olunan karşı cins sizin gözünüze farklı gelmeye başlar. o kadar farklı gelir ki ondan hoşlanmaya başladığınızı düşünürsünüz. ama beynininizin size bir oyunudur bu çünkü siz sadece onunla mutlusunuzdur. ne var ki boşlukta olma duygusu ve yalan duygu ile örtbas edilir bu.

bir süre sonra arkadaş olunan kişiyle konuşulma aşaması gelir çatar. işte bu dünyadaki belki de en zor iştir. karşı tarafın cevabı ne olursa olsun kesin bir sonuç vardır ki o da eskisi gibi olamayacağınızdır. eğer red cevabı alırsanız muhtemelen arkadaşlığınız sadece 1-2 aylık sekteye uğrar sonra eskisi gibi olmasa da devam eder. yok eğer teklifiniz kabul edilir de sevgili olursanız geriye dönüş kesinlikle yoktur.