bugün

büyük beşiktaş taraftarı projesi

Günlerin siyah beyaz akıp geçtiği ve her yeni günün bir öncekinden de zor olduğu yaşam içerisinde "Hayatta Beşiktaş" diyen büyük Beşiktaş taraftarının 'aşk'ına, yani Beşiktaşk'a olan bağlılığını, sevgisini ve onu ne derece sahiplendiğini göstermek için çıktığı zor yolun ilk adımlarıdır ; Büyük "Beşiktaş Taraftar Projesi". Ne sevdadan vazgeçilir ne de sevdanın zorluklarından.

Proje ilk hedef olarak 3 milyon Beşiktaşlıyı siyah-beyaz yaşamlarına sahip çıkmaya davet ediyor,"gelin Beşiktaşımızın asıl sahibinin kim olduğunu gösterelim" diyor. Türkiye'de ve hatta dünyada ilk defa bir spor kulübünün taraftarları (dikkat edilsin izleyici değil) böylesi büyük bir hareketle işe girişiyor ve "buradayız ulan" çekiyor cümle aleme! E bunu yapanın da Beşiktaş taraftarı olması hiç kimseyi şaşırtmıyordur haliyle, el biliyor alem biliyor, Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır, nasip olmaz herkese!

Dev adımlarla yoluna devam eden bu büyük organizasyonda temsilciler meclisi şekillenmeye başladı bile. Bir de yürütme kurulu bulunmakta bu siyah beyaz koşunun. Projenin yürütme kuruluşunda şu isimler bulunmakta:

Adnan Bostancıoğlu
Alaattin Cam
Ayhan Güner
Cem Yakışkan
Engin Ağır
Feridun Düzağaç
Hayati Kurt
Özer Özçetin
Zeki Demirkubuz

Şu da projenin yapım aşamasında olan ve giderek şekillenen, güncellenen bilgileriyle web adresi:

http://www.bjktaraftarproje.com/
http://img48.imageshack.u...8/1889/kartalprojefc1.jpg

Ne diyorduk... Burası Beşiktaş, Alayına Gider!