bugün

özgecan aslan türk bir fahişe kürt gündemi olamaz

Ekşide yazmış bir bayan arkadaş. Altına imzamı atarım;

doğunun batıya tecavüz edip öldürmesidir.

cehaletin medeniyete tecavüz edip öldürmesidir.

(bkz: anadolu çomarı)nın (bkz: kızını şehir dışına okumaya gönderen godoş laikçi) diye hakaret ettiği babaya ve kızına tecavüz edip öldürmesidir.

cariyeci, haremci, oğlancı, ganimetçi (bkz: osmanlı) zihniyetinin (bkz: türkiye cumhuriyeti)ne tecavüz edip öldürmesidir.

tüm dertleri (bkz: alo fetva hattı)nı arayıp cinsel organları ile yaptıkları eylemlerin (bkz: yaratan) tarafından hoş görülüp görülmediğini öğrenmek olanların (bkz: üniversite) ye bilim öğrenmeye gidenlere tecavüz edip öldürmesidir.

kötülüğün iyiliğe tecavüz edip öldürmesidir.

kabullensek de kabullenmesek de, yukarda "şeriat gelsin, allahtan iyi mi bileceğiz, kısasa kısas linç edelim" diyen ortadoğu cehaletinin, hala daha bunlara "demokrasi, insan hakları, hukuk" diyenlere tecavüz edip öldürmesidir.

ve kimse gelip bunun doğu batı kültürüyle ne alakası var demesin. okumuş, kültürlü, modern tecavüzcü katil olmaz mı? olur. ama para kazanmak için çıktıkları dolmuş turunda gaza gelip gencecik kıza tecavüz edip yakan baba-oğul olmaz. bunlar evrilememiş, hurafelerle beyinlerini doldurmuş, yarısı cinsellikle ilgili kurallarla dolu bir kitabın ışığında (bkz: göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar)la dolu bir cennet hayali ile kafayı seksle bozmuş sapıklar.

39 yaşındayım, kadınım. hayatımın yarısını avrupa'nın göbeğinde yurtdışında, diger yarısını türkiye'de geçirdim. ortadoğu insanı kadar sapık, cahil, kötü, pis, yaptığı her türlü vahşeti kendisine hak gören, kendi davranışlarını sorgulamaktan uzak, (bkz: kitabına uydurmak) mümkün olduğu takdirde annesi ile bile cinsel ilişkiye girebilecek hayvanlar sürüsü görmedim.
güncel Önemli Başlıklar