bugün

kadın boşalması

kadın orgazmı erkek orgazmı ya da erkeğin boşalması dediğimiz husustan oldukça farklı, zor ve ekip çalışması gerektiren bir olgudur.
en önemli maddesi "eğer kadın orgazm olmak istemiyorsa, sabaha kadar debelensen onu doruğa ulaştıramazsın"dır. şimdi şuayipler "ama bizde de aynısı geçerli" diyebilirler. güldürmeyin beni, adamlar davarla müsasebet kurup, yatağına-kanepeye sürtünüp boşalan adamlar.
kadın ruhani olarak rahatlamak istiyor, ortam müsait. peki orgazm oluyor mu? hayır. ama erkek milleti buna da bahane buluyor, sorun hep kadında. "kabahat sırmalı kürk olmuş kimse üzerine giymemiş" mihvaline.
ön sevişmeden hoşlanmayan biri olarak anladım ki ön sevişme şart. oral seks es geçilmemeli ve küçük oyunlara yer verilmeli, öpüşmeyi uzat, mıncıkla, ısır artık ne dersen...
porno film çekmiyoruz arkadaşım, o pozisyondan bu pozisyona koşma. her kadının favori pozisyonu farklıdır, bu gece bu hatun boşalacak diyorsan, en çok çığlık duyduğun pozisyonu seç.
benim pit-stop dediğim, dur kalk-molalık işlere girme, kondisyonunu arttırman şart. 5 dakika sevişip yoruldum, 30 saniye gidip gelip boşalmayayım diye bahaneyle pozisyon değiştirme işine girme. çünkü kadın en ufak bir molada yadsınamayacak bir tahrik kaybı yaşar.
romantik sevişmeden hoşlanan bir kadına vurma, sertlikten hoşlanan bir kadına da pamuk prenses muamelesi yapma. patlat diyorsa patlat, küfür et diyorsa küfür et. el bebek gül bebek romantiğimize "orospum" dersen, kız tabii boşalmaz. küfür bekleyene de "sen benim çocuklarımın annesisin" dersen o da boşalmaz.
g noktası denen hedeyi parmaklarınla tespit et. pipinin uzunluğu değil kalınlığı önemli, bunu bil. ince pipinle bu iş olmaz, debelenme. oluyor ehhi diyenlere de geçmiş olsun. güzel keklemişler. g noktasına oyna, her giriş çıkışında oraya temas etmiş ol.
kadın ya kasılmaların eşlik ettiği muhteşem bir orgazm yaşar, ya squirting denilen ancak kasılmaların öncesinde ya da sonrasında olabilecek bir boşalma yaşar. ikisi birlikten oluyorsa kadın size tapar.
şimdi gözlerini kapat, dilinle-parmağınla değil- penisinle kaç kadın boşalttın düşün. sonra da git ağla.
beceriksizler.