bugün

çocukken yapılan şerefsizlikler

bundan nerdeyse 15 yıl öncesi. anannem, babannem, teyzemler falan hepsi bizde misafir. bide tırsak bi kuzenim var. öyle cins bir çocuk ki hem tırsar herşeyde hem de yapmaktan geri kalmaz. neyse o zamanlar cine5 var. gece 12 den sonra erotik filmler falan var böyle.

bi gece geç vakte kadar oturuldu okey oynandı sohbet edildi falan. o esnada neden bilinmez aklıma bi şerefsizlik geldi. anannemle babannem aynı odada yatıyorlar. odalarında televizyon var. herkesten önce de onlar yatıyor. yine öyle olacağını varsaydım. gittim odadan televizyonun kumandasını aldım. kuzene de bi yandan anlatıyorum şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye "annemler kızar" diyor tırsak veled. kimse bizim yaptığımızı bilmiycek ki.

neyse televizyonu stand by da bıraktım. kumandanın kırmızı tuşuna basınca açılacak şekilde. açılınca çıkacak kanal da cine5.

saat oldu gecenin biri. anannemle babannem yataklarını hazırladılar. bizde benim odadan dinliyoruz yatışlarını. çıt dedi lambanın kapatılma sesi geldi. ardından kapı kapandı. fırladık odadan. biraz bekledik yarı uykuya dalsınlar diye. kapının altında hafif bi boşluk var. ben ordan kumandayı içeri doğru tuttum ve kırmızı düğmeye bastım. ses son ses. açıldı cine5

önce bi numara yoktu. 10 saniye sonra başladı sesler.

-mmmh. aaaaaaah. mmmhh. yeaaaah.

ardından anannemle babannemin sesi:

+bismillahirrahmanirrahiiim. tövbe tövbe. bismillah yarabbi.. haliiiit haliiiit. oğlum gelin.

babamı çağırıyor. ama ses o kadar yüksek ki televizyonun seslerini biz bile zor duyuyoruz. o esnada cine5 te cima eden çift coşuyor iyice.

-aaah aaah aaaaaaah.

biz kapının kenarında kıkır kıkır gülüyoruz. kuzene vuruyom "laaaan" diye falan. tam o esnada odanın kapı koluna asıldı babannem. biz pırr bizim odaya uçtuk. ama kapının aradan bakıyoruz. 2 kişiler ama bildiğin kendilerini odadan atmak için izdiham yarattılar. ikisi de aynı anda kapıdan geçmeye çalışıyor falan. çıktım ben sonra odadan.

+ne oldu babanne hayırdır?
-oğlum bu televizyon kendi kendine açıldı. kapanmıyor.
+allah allah ya bakayım bi.. ooo babanne ne izliyosunuz.
-vallahi billahi biz açmadık yavrum kendiliğinden açıldı.
+tamam tamam ben kapatarım şimdi siz gidin bi su için korkmuşsunuz.

kumandayı cebimden çıkardım koltuğun üstüne bıraktım. televizyonu da kapadım. baktım annemlere anlatıyolar olanı biteni. annemler de bastı kahkahayı. dayımın sesi geldi "kesin sizin oğlanın işidir" diye.

biz odada ranzada uyuyomuş gibi yaptık. hiç istifimizi bozmadık. uyuyan çocukları uyandırmaya kıyamadılar heralde. öyle geçti gitti gece.

tatlı bir anı olarak yıllardan sonra aklıma geldi. o akşam evde bulunanlardan 4'ü yok şimdi. hey gidi hey.