bugün

taslamanist dokoist dormanist müslüman tipi

ben taslaman'ın görüşüne katılan insanların artmasını istiyorum. çünkü bu ülkenin gelişmesinin tek yönü kur'an'ın 7.yy'daki hali dışında sonradan yüklenen anlamlardan biri olan "tomurcuklu meme " gibi cahilce şeyleri savunan insanların ve bunları savunan insanların görüşlerinin mümkünse yıkılması.

evrim vb. konulara sığ bakan müslümanlardansa, kur'an'ın ve hz. muhammed'in yapmadığı bir şeyi ona yamayıp alay geçen ve bunu mantılılık sanan ateistlerdense taslaman gibi insanların kuracağı düşünen, argüman üreten, sürekli tartışmalar yapan insanları tercih ederim.

müslümanların ilk anında gelişmesini sağlayan bile bu. farklı din sahipleriyle karşılaşıp onlarla tartışmak için kendilerini entelektüel olarak geliştirmeleri. sürekli bir rekabet, sonunda gelişen de eleştirel bakış, kültür ve bilim gibi birçok şey.

farklı görüşten insanlar sürekli rekabet içinde olduğu için caner taslaman, enis doko gibi insanlar çıktı. adnan oktar gibi insanları televizyonda görmekten daha güzel.

bir insan içinde bulunduğu toplumun gelişmesini, düşünüş olarak kendisini geliştirmesini neden engellemeye çalışsın ki. eğer ki aklı başındaysa...