bugün

saçmalamada sınır tanımamak

hani böyle feysbuk şöyle, yok feysbuk böyle sürekli dalga geçiyorum ama çaktırmadan feysbukun müdavimi olmuşum. tıpkı genco'nun müdavimi olduğum gibi. yani onca ısmarlanan osmanlı pokeleri,rakılar bilmemne.. hoşşeyler.

yalan! külliyen yalan. feysbuka nasıl kıl oldum anlatamam. kadir inanır'ın plastik dünyasındaki naylon delikanlılar gibi sahte olmuş insanlar. yani sanal rakı doldu masam. sahte rakı hepsi. zehirlenecem bu gidişle. bir de dansözler yollamışlar bi sürü.onlar da masada. oturuyorlar. lan yeter gayri!

feysbukdaki durumumuz da öyle bir illet ki. msn kişisel iletilerinin duygusallığı gibi hepsi. edebi olanlar mı dersin, geyik mi, duygusal mı... hele bi tanesi vardı. nasıl sinir oldum anlatamam. yani benim arkadaşım hatta bu. arkadaşlığımdan utandım yani. isim verip rencide etmek istemediğimden kendisine şimdilik "yonca" diyorum. "yonca is düşünüyo" yazıyordu profilinde. neyi düşünüyorsun? bana nesi? sesli mi düşünüyorsun?

illallah geldi bu feysbuktan. yakında sanal zıçacaz. falanca size alafranga tuvalet yolladı. çatır çatır zıçın!

sanal dünya hızıyla bilinir. mesaj yazarsın. hop anında karşı tarafa ulaşır mesajın. ama bazen yolladığım mesajın böyle bir saat sonra gitmesi beni nasıl asabi yapıyor! hele ki telefondan mesaj yazıyorsam! yazdığım bayram mesajı gitmiş iki gün sonra. bilseydim bu kadar yavaş olacağını bayram tebrik kartı atardım bir hafta önceden.

baldır baldan tatlıdır!

"winnie the pooh" isimli çizgi filmdeki sevimli ayı winnie eğer bildiğimiz türden kaba saba bir ayı olsa ona "winnie the ayı" derdim ben. şayet zaman zaman kabalık yapsaydı ona "cicim ayısı" derdim. ne çabuk geçerdi cicim ayıları!

şehir içi toplu taşıma sektörü türlü garipliklerle karşılaşabileğimiz mekanlar. yani herkesin başına garip bir olay gelir o otobüslerde. bir gün yanımda ayakta duran adamın ağzından baloncuk attığını gördüm. yani bildiğimiz baloncuk atıyor uçuruyor. o tükürük baloncukları milleitn omzuna falan konuyor. hayretler içinde kaldım adamı izledim. göz göze geldim bir an... sağ elini omzuma koydu: "nasıl yaptığımı mı merak ediyorsun, tam dört senede öğrendim, sıkıntıdan" dedi. "pek iyi" dedim.

yani hadi tamam enteresandır da, nesini merak edeyim. her sıkıldığımda ağzımdan balon mu çıkarayım?
güncel Önemli Başlıklar