bugün

19 ağustos 2014 beşiktaş arsenal maçı

bazı 5 olur 8 olur Arsenal kol gibi geçirir diyen gavur tohumlarının renkten renge girdikleri maçtır.
noldu amına koduum el sikiyle gerdeğe giremedin mi yine? şimdi de başlamışlar sikimsonik Arsenal diye.lan amcık ağızlı sağ bekim ismail, orta saham necip-veli, ofansif olarak tek katkı veren yarım yamalak Oğuzhan, bu kadro ile dar ettik adamlara olimpiyatı bir de utan da sus bari, kuyruğunu kıstır siktir git!
evet piç kurularına ettiğim veryansından sonra, locadan canlı olarak izlediğim maça ilişkin analizlere gelirsek:
1-muhteşem bir taraftar vardı, televizyona nasıl yansıdı bilemem, sonuçta starın mikrofonları çok tırt ama yardırdılar resmen, ben 31 yaşındayım 10 yaşından beri maçlara giderim böyle tribünü bir tek Liverpool maçında görmüştüm.
2-harika bir maç oldu git-geli bol olan.biliç iyi analiz etmiş arsenali, orta sahada çok az müsaade ettik verkaçlara ve paslaşmalara, Arsenal çok tıkandı.tek etkin oldukları yer kodumun mottasının kanadıydı, rezalet bir maç çıkardı motta, olcay kötü diyorlar ama çok geriye gelmek zorunda kaldı bu mal yüzünden.taktik anlayışımız da oldukça iyiydi ve muazzam ataklar yakaladık, fakat kaliteli orta saha eksiğimiz çok sırıttı, orada bir ruiz olsaydı çok farklı olurdu maç, kontraya çıkarken gereksiz oyalanmalar ve skandal pas tercihleri daha çoğu atağı başlamadan bitirdi.buna rağmen iyi de pozisyona girdik.olcay eğer fanteziye kaçmayıp fener maçındaki gibi basit bir vuruş deneseydi bugün almıştık maçı illa artistlik plase yapacak.
3-ba'yı canlı izledim, net olarak söylüyorum henüz hazır değil, çok idareli kullandı kendini, ama Beşiktaşlı dostlarım, bu adam bu ligi siker atar, perişan eder, inanılmaz efektif bir oyuncu ve koscielnyi darmadağın etti bugün.
4-hayatımda izlediğim en keyifli maçlardan biriydi, sonuçta götverenlere inat ikinci maça taşıdık olayı, turist olarak gitmiyoruz londraya. ha tur şansın ne dersen yüzde 25ten yüzde 10lara indi.
5-rövanş maçında atibanın oynayıp ramseyin oynamaması büyük avantaj, ayrıca orta sahaya bir takviye yapıp oynatırsak ve şans da yanımızda olursa bir sürpriz yapabiliriz.
6-götverenler son sözüm size, bu gece datmin olamadınız, bir hafta londradaki rövanşı düşünüp hayal kurun, o geceyi de haram edeceğiz size, evet elenme ihtimalimiz yüksek ama arsenali 9 doğurtturmadan olmayacak o iş.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar