bugün

boşanan kadına erkeklerin bakışı

babası, erkek kardeşi ve bir avuç vicdan sahibi erkek dışında tüm aç ve namussuz erkekler (bunlara komşusu, mahalle esnafı ve hatta eniştesi de dahil malesef!) kullanıp atmalık açık delik gözüyle bakarlar.
işim gereği boşanma süreci geçiren yüzlerce kadın ve erkekle muhatap oluyorum. Paramı bunlardan kazandığım halde hep ısrarla mümkünse boşanmamaları yönünde telkinde bulunuyorum.
Boşanmış aile çocuklarının dramı da ayrı ve upuzun bir mevzu!
Evli Arkadaşlar ufak tefek sorunlarda hele çocuğunuz da varsa boşanmayın!
Boşanmayın! Namusunuz ve çocuklarınız çakallara potansiyel yem olmasın. Boşanmayın...
Boşanmayın!
Edit: hiç bir artniyet taşımayan, tamamen hayattan alınan tecrübelere dayalı bu entry i eksileyen bekar arkadaş! Dul kadın becerme gayretin dilerim hep boşa gider. dilerim ki mutlu bir yuvan olsun ve boşanma gibi ağır bir durumu hiç yaşamayasın sen bile.
Edit 2 ; (lafı götünden anlayan abazan bekar arkadaşlar için açıklama) bak güzel kardeşim! Boşanmanın olası ağır sonuçlarını göze alarak mümkünse boşanmayın diyorum.kimse şizofren psikopat bir eşle yaşamak zorunda değil elbette. Bu durumdaki insanlara da yardımcı olup boşanmalarına aracılık ve yardım ediyoruz zaten (adli yardım). Boşanma kararını iyi düşünün dediklerim sadece bir anlık öfkeyle ya da küçük uyuşmazlıklarla soluğu adliyede alanlar.