bugün

türk kürt kardeştir faşistler kalleştir

Aklı başında olan insan beyanıdır.

Türk benim kardeşimdir, laz benim kardeşimdir, roman benim kardeşimdir.. Hepimiz aynıyken birileri neden kendini üstünmüş gibi davranıyor aklım almıyor. Kürdüm kardeşim.. Gurur duyuyorum. Ama bugun o polis ablamızı acımadan yakan orospu çocuğunu elime verseler tek kemiğini sağlam bırakmam. Teröristler kurt değildir. Karma bir oluşumdur. içlerinde kurt de var Türk de arap da laz da ermeni de amerikanı da... Yani orospu çocukluğunun ırkı cinsi yoktur.

edit;

--spoiler--

Türk kürt kardeş falan değildir. insanlar o rüyadan uyanıyor artık. Şu ülkede kürt nüfus olmasa sorunların %80'i bir anda çözülür. Terör bunlar yüzünden var. Bdp bunlar yüzünden var. Akp bunlar yüzünden var.(Bdp'ye oy vermeyen Akp'ye oy atıyor çünkü.) Kan davası bunlarda, kızını parayla satma bunlarda, aşiret ağası gibi ortaçağ yönetim tarzıyla yaşayış bunlarda. tatil beldelerinde turistlere sarkma bunlarda. Daha böyle uzar gider bu liste.

Türk kürt kardeş değildir. Kürt, Türk'ün bedeninde parazittir.

--spoiler--

şerefsizliğin alemi yoktur. Hadi faşitleşiyoruz hep birlikte; Türk milletini eziyoruz;

*kurt kadını bir Türk kadınına göre onlarca kat namusludur

*asla ve asla kurt bir hayat kadını goremezsiniz

*kurt kadınının önceliği evi, erkeği ve çocuklarıdır

*Türk kadınının gözü dışarıdadır ve bir kurt kadınına göre geçinmeyi nerdeyse bilmemektedi

*bir kurt kadını asla ve asla kocasını aldatmaz

*kurt erkekleri Türk erkeklerine oranla onlarca kat delikanlıdır ve namusludur

*Türk çocukları hamburger, pizza vs. ile büyürken kurt evlatları peynir ve koy ekmeğiyle buyur

çook uzar bu liste.. Ayrıca herkesten çok çok özür diliyorum asla ve asla yazmak istemezdim ama mecbur kaldım. Sadece kurt Türk muhabbetinde değil her muhalif konuda iki tarafta da densiz yavşak tipler vardır.

Kürtler mi vatan sevmez?! Hadi canım benim dayım Şırnak'ta askerlik yaptı, abim astsubay, ablam öğretmen ki tarih öğretmeni; öğrencilerine Atatürk'ün hayatını anlatıyor.. Azıcık mantıklı konuşun, ricamdır.