bugün

padişah ikinci abdülhamid

dünya yahudilerinin başı teodor herz, ingiliz sefirinin, jön türklerin, said nursi nin, mehmet akifin , ittihat terakkinin , kısacası tüm düşmanlarımızın ve onlara inanan kah saf kah kötü niyetli insanımızın hedefindeki adam. 19 asırdaki en buyuk siyaset adamı. bismack ın : ' dünyadaki aklın yüzde doksanı abdülhamittedir. yüzde beşi bende geri kalanı sizdedir' dediği adam.
atatürkün :' sakın ha çocuk abdülhamid in hatıratına saygısızlık etme. onun yaptığı azami müsamahadır, ben olsam daha sert olurdum ' azarladığı chp li yazara tokat gibi akşettiği gerçek. osmanlı hanedanında yavuz ve fatihle büyüklüğü eş tutulan 3 hakandan biri.
iyi bir marangoz. sakat askerlere kendi eliyle yaptığı asaları hediye ederdi.
yahudi oyununu bozabilecek ve 100 yıl ertelecek dahi zekaya sahip insandı. onu deviren yerli salakların sonradan onu anlayıp pişman oldukları ama işin işten geçtiği son zamanlarımızın son fırsatı idi.
israillilerin hala mezarını yakma fantazileri kurduğu mithat paşanın mahkeme kararı ile asılması cezasını affedip sürgüne gönderende odur.
'bave kürdan' kürtlerin babası denilen insan. ermenilerce katledilen kürtleri kurtarmak için hamidiye alaylarını kuran insan.
kahrolsun bize yalan söyleyen tarih kitapları. kahrolsun atatürketn sonra bu gerçekleri bizden gizleyen inönü zihniyeti