bugün

30 mart 2014 türkiye yerel seçimleri

3 yıla yakın süredir bu sözlükteyim, beni yakınen tanıyan dostlarım var. Din denen çöl yasalarıyla aramda gönül bağı olmadığı gibi, kuş kadar entelektüel altyapısı olduğu için , başka şey konuşamayan kekemelerin eğlencesi siyaset ve kötünün iyisi demokrasi kavramlarına da inanmam. Siyaset yapılan ortam benim için, köprü altı ortamıdır.
23 yaşında adamım, biri yerel biri genel olmak üzere 2 seçim, bir de referandum gördüm. Geçtim, oy kullanmayı, seçmen kağıtlarımın askıda olup olmadığına da bakmadım. O kadar apolitiğim yani.
Ama önümüzdeki seçim, sırf kendisinden olmayan herkesi; ulusalcı, din düşmanı, cehapeli, kemoş diye yaftalayan amcık ağızlara inat, oyumu yaşadığım şehrin halk partili adayı sarıgül’E vericem. Bugüne kadar tek oy kullanmamış kız kardeşim ve annem de benim etkim nedeniyle oylarını chpli adaylara verecekler.
Kalsiyum yetersizliği nedeniyle, Demokrasi bizim için amaç değil araçtır diyen adamın demokratik olduğuna inanıp, ondan olmayanları küçümseyen fikir engelli yarak kafalılar, madem “derdin varsa sandıkta gör” diyor, al sana sandık amk evladı.
Apolitik bir aileyi bile kendinize düşman ettiniz.