bugün

atatürk ün hatalarının millete ödettiği bedeller

hilafet kalktı diye itibarsızlaşmış arkadaş, araplar sana ihanet ettiğinde senin itibarının olmadığı apaçık ortaya çıktı zaten. ülkesini korumaktan aciz insanların koskoca islamı nasıl savunabileceğini düşünüyorsunuz?

Sizin islamı yanlız yaşayabilecek kadar imanınız yok mu? neden bir hilafete gerek duyuyor neden şeriat kanunlarının sizi zorlamasını iteklemesini bekliyorsunuz?

Sen şeriat olmadan islamı yaşayamıyorsan imanını kontrol et. Allahla aranda sürekli başka insanlar istiyorsan, islamda böyle birşeyin olmadığını söylemek isterim. hristiyanlıkta var o.

islam olduk diyorsunuz, allaha ve kitabına inandık diyorsunuz, ama kendinizle çelişiyorsunuz. alfabenin değişmesi yüce kuranı sizden gerçekten çekip almış gibi. çünkü islamda zorlama olmadığı kuranda açık seçik yazıyor. kuran okumadan nasıl müslüman oluyorsunuz? başkalarının dinini sorgulamak ne büyük bir cahilliktir.

Kuranda diyorki onlarla ilişkinizi kesin. sen iftira, karalama, fesatlık, kıskançlık ve çekememe gibi her türlü belirtiyle birlikte, insanlığa kendini adamış birini burda yerin dibine sokmaya çalışıyorsun. tek yapman gereken hiç bahsetmemek güzel kardeşim. unutacaksın. eğer doğruysan böyle yapacaksın. sen imanı zedeleyecek her türlü belirtiyi gösterirken ( fitne, fesat, iftira) başkalarının müslümanlığına dil uzatıyor birde müslüman olduğunu iddia ediyorsun. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
güncel Önemli Başlıklar