bugün

üniversite birinci sınıf öğrencisi kız

salgıladığı feremon hormonunun kokusu, yeni yeni düzenli olarak kullanmaya başladığı ucuz parfümle birleşince ortalığı panayır yerine çeviren bir alt kadın türü. 13 yaşından beri farkında olduğu cinsel cazibeyi ilk defa özgürce kullanma fırsatı doğduğu için her süper gücün verdiği kontrolsüzlük gibi sapıtır. bu sapıtmada sürü psikolojisinin etkisi büyük.

misalen devamlı kendi ortamında "falan çocuk çok yakışıklı, filancanın kalçası epey sıkı, arzu adem'le çıkıyomuş, mimarlıktaki fahrettin'i gördün mü" gibi mevzular döndüğü için bir süre sonra hayatın amacının erkek bulup kendini düzdürmek olduğu sanrısına kapılır. dahası, romantik ihtiyaçları ile sürekli romantik şarkılar dinleyip romantik filmler izleyerek bu sanrıyı kuvvetlendirir.

beyninde henüz gelişmeyen empirik (deneyimsel) bölgenin eksikliği bir takım şer odaklı erkeklerce çok güzel kullanılır. bu tecrübeler gitgide kızımızı silik, geçmişi hakkında yanıltıcı bilgiler veren, ikiyüzlü bir oyuncuya evirir.

yolculuğunun bir yerinde "ne için geldim, neye dönüştüm?" diye sorgulayabilenler bu hayati hatadan dönebilirler. öyle ya, bazen henüz yapılan yolculuk esnasında dahi amaç dışında yeterince oyalanırsak yolumuzu yitirebiliriz.

işte dostlarım, hayatın verdiği avantajı geri alma biçimidir bu. vajinasının değeri ile her şeye sahip olabileceği sanrısı ile büyüyen kızımız ilk elden büyük bir feyiz almıştır hayatın ta kendisinden. geçmiş olsun.