bugün

ülkücülük vs türkçülük

yarak kürek her adamın gerçek dışı tespitleriyle iki farklı cephe gibi gösterilen iki kardeş.

Bunların bilinçli olarak yapıldığı gayet ortada. Birileri milli uyanıştan türkçü-ülkücü dirilişinden çok rahatsız ama avucunuzu yalarsınız. En fazla 3-5 liseliyi kandırır onlar arasında dönen kısır tartışmalar yaratırsınız bu kadar basittir yapabilecekleriniz. Daha 3 yıl öncesine kadar annelerinin yıkadığı çocuklar bu tarz şeyler üzerine iyice araştırma yapmadan ahkam kesmesinler ha kesmeye kalkarlarsa çok pis madara olurlar.

ülkücü inançlıdır ancak türkçü inançsız diyen adamlara sormak istiyorum kaç Türkçüyle tanışmışlar da Türkçülerin inançsız veya islam dışı olduğuna dair hüküm vermişler? Türkçüyüm ve Müslümanım tanıdığım birçok Türkçü Müslümanda vardır örneğin Pendik Ülkü ocakları başkanı Türkçüdür hatta Türkçünün önde gidenidir. Pendik ilçesine yakın olanlar varsa Ocak binasına uğrasın kendisiyle bir bardak çay içsin bunu sorsun gerçi sormasına gerek yok Fikriyatçıysanız anlarsınız.

internet üzerindeki sosyal ağlarda "ben türkçüyüm" deyip islama sövenleri baz alıyorsa bunu söyleyenler hayatı sanal olarak yaşıyorlardır.

Ülkücülerin köken olarak Osmanlıyı baz aldığını söyleyen kekolar ise Ülkücüleri Siyasal islamcılarla karıştırıyordur. Ülkücü teşkilatları gezin kimse sizi yemez Mete Han'ın resimlerini de Abdülhamit'i de Atatürk'Ü de görürsünüz. Ülkücü türk tarihini Osmanlıyla sınırlandıracak kadar mal değildir siyasal islamcılar gibi veya Aynı şekilde Atatürk ile sınırlandıracak kadarda öküz değildir kendine kemalist diyen hıyarlar gibi. kemalistlerde bunu yapar devamlı "siz islamcısınız siz siyasal islamcısınız hüloğğ" he canım he gülüm he. Ülkücü namaz kılarsa hemen siyasal islamcı olur Türkçü namaz kılmazsa hemen dinsiz kafir olur... Kafalarınız aynı yani en çok eleştirdiğiniz adamlarla.

Türkçü-Ülkücü öz kardeştir... Arasında anlaşamadığı birkaç konu farklı oldukları bazı görüşler olabilir ama bu bizi ilgilendirir kekoları değil. Daha öncede defalarca yazdık... Türkçüleri internet sitesi kurarak fişleten cemaatçi ve ulusalcı köpekler olduğu sürece bunlar olacaktır! biz bu arkadaşlarımızı uyardık ve cemaatin polislerine yem olmasınlar diye uğraştık çoğu yem oldu iş işten geçtiğinde anladılar bazı şeyleri.

Ülkücüleri "Siyasal islamcı" olmakla suçlayan "türkçüleri" - Ülkücüleri tanımaya davet ediyorum. Korkmayın Ülkü ocaklarından ve ülkücülerden, kaçmayın kardeşlerinizden buyurun gelin-gidin sohbet edin. Kimse sizi kovalamaz... hiç olmadı Türkeş'in eserlerine göz gezdirin bakın Türkeş siyasal islamcılar ile ilgili neler söylemiş?

maval okumayın kitap okuyun!