bugün

bu yazıyı öylesine yazdım

zamanlar geçmiş zaman olduğunda yaşananların dün gibi aklımda kalması da çok geçmiş sayılır. Gelecek gözlerimi kör edercesine engelliyor görmemi. Neler yaşadım neler hissediyorum, aşklar gerçekten sadece filmlerde mi olur yoksa sadece filmlerde mi bu kadar güzel geliyor insana. O olsun diye dua ettiğim anlarla şuan ki halim arasında epeyce fark var. Düşünüyorum da pişman olduğum bir şey yok...

Aynı yatakta ve muhtemelen aynı zamanlar düşündüğüm farklı insanlardan hangisinin aklındayım bilmiyorum. bilmek çoğu zaman yardımcı olmuyor olacaklara. Daha fazla aşk sadece yoruyor zaten güçsüz olan bedenimi. Saçma sapan şeyler yazdırıyor geceleri düştüğüm bu boşluksu yapının içindeyken düşündüklerim.

bazı şeyler beni ben yaparken, çoğu benden uzaklaşıyorum bazı birliktelikler sonrası. Gözlerim birlerini aramıyor, sadece özlüyorum gerçekleri duyduğumu sandığım küçük mutluluk anlarını. Bir şeyler kopuveriyor yüreğimden sızıdan farklı can yakan bir hisle. Sen diyebileceğim kimsenin kalmaması duygularımın bu kadar yoğun olması karşısında muhatap bulamamak yüzden tamamlanamıyor.

çoğu insan ve çoğu muhabbet kısır bir döngüde çıkışı ararken sadece rahatlamak ve kendim olmak istiyorum. Ego tatmini yaptığım sıralardaki kendimi beğenmişliğim de bir çocukluk yatıyor olması vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor bilinmez, pek haz etmesem de beni ben yapan olgulardan olması bakımından torpil geçip görmemezlikten gelmenin gözüne vuruyorum.

susmuyorum daha çok konuşuyorum gün be gün. mutluluğu eski bir dostu görmeye çalışır gibi aramıyorum kalabalık ortamlardaki yalnızlığımda. Kendimi sevmeye çalıştığım her anın içinde sadece sevilme ihtiyacının açlığını görüyorum.

Tanım: yazarların içlerini döküp bir anlam ifade etmeden dile getirmek istediklerini dile getirmeye çalıştıkları yazımsı harf birliktelikleridir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar