bugün

a gul un cumhurbaskani olmasini hazmedemeyen yazar

açık açık konuşmak gerekirse evet beyefendinin ülkede cumhurbaşkanı sıfatıyla çağırılması bir gerginlik yaratacak ve evet gücü %90 civarında olan akepeye tam %100 seviyeye getirecektir.

ekonomik geyikler, her gün gazetelerde bizim kendi yaşamımıza etki etmeyecek gündem haberleri ve biten veto haberleri dışında ülkede ki genel havada bir degişiklik yaratmayacaktır.

evet belki içten içe düşünüce rahatsız olacağız.(zira kendisini sevmem lakin nasıl olursa olsun ülkemin reis-i cumhur u olmuştur ve bu bizim demokrasi dediğimiz ortamda olmuştur işte o yüzden kendisine saygı duyarım maksat birlik beraberlik. nasıl lisede matematik hocanı sevmesende ona karşı saygılı olmak durumundaysan budur, sozlukte halka açık bir alandır arkadaşınla geyik yaptığın bir yer değildir)

ha ama bu yazar kişisi hala bazı şeyleri hazmedemiyorsa ki (içlerinde olmadığım yüzde elliyi hatırlatırım kendisine) şunu bilmelidir ki her zaman kendisi haklı değildir.

evet belki halkın yüzde ellisi sana göre "koyun" ama sonuçta bu insanların bu üllkenin birer vatandaşı olduklarını degiştirmez.

nereden nereye degil mi gençler, fak dı sistım tabi. oeh.

yalnız senin(bahsettigmiz yazarın) hayatında zerre bir etkisi olmayacktır, çünkü yani her koyun kendi bacağından asılır, hepimiz kendini düşünen canlılarız ve genel olarak günün yüzde bilmemne kaçı çalışmakla kalanıysa kişisel mevzuları düşünerek geçecektir.

ama adam reis-i cumhur sıfatıyla üçüncü yılını doldururken senin bu hazmedemeyişin sadece üçüncü sınıf bir arkadaş muhabbetine dönecektir.

yani sana giren çıkan olmayacaktır. gene hayatını yaşayıp, bir çivi bile çakmadan salak salak sozluklere salak salak entriler girerek devam edecektir. ki seni ayıplamıyorum zira bende öyleyim.
güncel Önemli Başlıklar