bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ne kadar oldu? 8 yıl evvel bugünler değil mi..

eğer şartlar farklı olsaydı şimdi dizimin dibinde koşuşturuyor olacaktın, biliyorum.. ve öbür tarafta karşıma çıktığında beni hiç anlamayacaksın, bunu da biliyorum..

ah be oğlum/kızım bi bilsen ben sürekli bu acıyla yaşıyorum zaten.. benim gibi realist, benim gibi her sorunun üzerine giden ve sorunlardan korkmayan bir insan, evet senden korkuyorum, seninle öbür tarafta karşılaştığımızda ''neden'' diye benden hesap sormandan korkuyorum.. ben bu acıyla hep yaşıyorum ve sen bilmiyorsun..

biliyorum 8 yıl evvel yediğim bokun arkasında duramadığımı düşünüyorsun.. daha yaşım 24 falandı, sen olsan o durumda ne yapardın.. kızma bana sadece söyle ne yapardın.. ben istedim seni, gerçektende istedim ama şartları biliyorsun.. ben gerçektende istedim yaşamanı.. yok olmana razı oluşumun nedeni yediğim bokun arkasında duramamak değildi.. bu karar tamamen bana ait değildi ki.. ve aslında biliyorsun arkasında duracaktım bu işin ama o razı olmadı..

sahi ya.. sen ona soracak mısın bu durumu.. sana onu şikayet etmiyorum ama oğlum/kızım sen öbür tarafta bunun hesabını bana mı soracaksın yoksa ona mı daha çok..

bak ben her gün bu acıyla yaşıyorum, kızma bana ne olur.. o ise kim bilir ne yapıyor ve bu olayı hiç dert etmedi biliyorsun.. senin ufacık canının pazarlığını benimle nasıl yaptı ve seni istemedi sen biliyorsun bunu.. ona da kızmamalısın çünkü başka çaresi yoktu ki..

o tamam deseydi ben bu işin arkasında duracaktım biliyorsun.. ne olur kızma bana.. her gün aklımdasın.. ve öbür tarafta sana ne diyeceğimi bilemiyorum..

bak kaç yıl geçti, senin yerine birisini de koyamadım.. belkide allah da beni böyle cezalandıracak bilmiyorum..

hem iyi yönünden baksana, sen direkt cennete gideceksin.. günahsız tertemizsin çünkü ve belkide ben bu durumdan dolayı cehennemde tutuşacağım..

kızma bana ne olur, ben böyle olsun istemedim.. yaşamanı çok isterdim senin oğlum/kızım..