bugün

bakirelik sizce önemli mi

eğer erkekle ilgili bir kavram olsaydı, bekire olanların "hayır önemli değil", bakire olmayanların "evet önemli" diyeceği bir soru olurdu. çünkü cinsimiz evelallah odun gibi dosdoğru. ama o sokak röportajlarının hepsinde farkedileceği gibi kadında aynı dürüstlük yok. duygusal manipülasyon da üst seviyede. bıkbıkbık. beyinden başlayıp töre cinayetine kadar gider iş. cem yılmaz'ın bi esprisinde dediği gibi sonra dersin ki "allah benim belamı versin ben bi hayvanım resmen"

evet mevzu üzerindeki toplum baskısı yok sayılamaz ama bağzı kadınların bu baskıyı kendi lehlerine kullandıkları da kabak gibi görünüyo yani. bir de bazı dallamalar var bunlar rakı masasında falan atar tutar
tutamazsın herifi ama ayaklar yere basıp uçuş bittiğinde "yok amk ya öyle şey olur mu kaçıncı yüzyıldayız" deyip gavatlığın ve yavşaklığın kitabına giriş cümlelerini yazmaya başlar..

hayır, bazısı var mesela herifin midesi bulanıyor. kaldıramıyor. kaldırmayı bırak katlanamıyor bile. diğerini için bekareti kaybetmiş olmak tercih sebebi. adamın keyfi o. ama onun için
benim için
senin için hasılı kelam herkes için bu sorunun cevabı "önemli".

herifi çok seviyorsun ama ötemiyor zavallım. ne olacak? olmuyor..

beyinde yarrağım beyinde. herif beyninde neler şakıyor senin haberin var mı. attırdığı çığlıklara kendi bile dayanamıyor. ne arıyorsun herifin sertliğinde sen he? büyükmüş küçükmüş ne önemi var.

herkes bile bile inansa da artık bunu inatla yapanlar kendini kandırmaya bir son versin.

ben bir kadın tanımıştım, feminizmde çığır açmak üzereydi hatun. engeller örmüş kendine koca koca. biri bunun engeline tırmanmış bakıyo buna. bunun da ilgisini çekiyo tabi lan sen nasıl çıktın buraya diye. bi başlıyo bunu sevmeye amaan, tutamıyo kendini kaptırmış. iki şahıs da açık fikirli olduğundan " gelmiş geçmiş hiçbir şeyin önemi olmadığını" dile getirmelerine gerek yok. neden sonra zamanla kadın "önemsiz" bulduğu şeyin önemi olsun istemye başlıyo. bir süre içinde tutuyo ama sonra karşı koyulmaz olduğunu düşünüp karşılık beklemeksizin salıveriyo bunu dilinden. "seninle olsun isterdim" diyo. adam da çok iyi tiyatrocuymuş eskiden diyo ki "bi önemi yok"

haydaa..
nasıl yok

lan.. nasıl olmaz. olması lazımdı!!!

hemen kadın ruhu kendi kendine dert çıkarmaya başlıyo.
herif de diyo ki e yok amk yani napalım. kalmadı bitti.

şimdi ben bu kadına bi soru sordum bu noktadan sonra. dedim ki, iki tane bekaretin olsaydı, birini harcama hakkın da var. ötekini de kaybeder miydin. yok dedi kaybetmezdim. ama ben biliyorum dedim üçüncüyü de isterdin sen içten içe ehühühe ruhun da var bu amk naparsın.. he yaa dedi sorma. küfür kafir zor terkettim orayı ondan sonra.

neyse. ben kadınların bu konuda dürüst olduklarını düşünmüyorum. kendilerini garanti altına alacakları ikinci bir kalkanları olsaydı o zaman verecekleri tepkiler çok daha farklı olurdu.

bir kadın sevdim sol eli tutmuyordu, başka bir kadın sevmiştim o da bakire değildi, diğer sevdiğim kadının koyu yeşil gözleri yoktu. hep eksik bir şey görüyor insan, bazen kendinde olanla kapatıyor. kapatamadığını da kesip atıyor, artık o eksiklik görünmez oluyor. hoş şeyler bunlar. gece gece ne yazdım amk. bakire değilim tabi ki, erkeğim. hiiiç sikimde bile değil. *