bugün

ev arkadaşının garip huyları

biraz sonra eve gelecek ve kendisine hunharca tecavüz edeceğim varlık.

ütü yapmaktan nefret ediyorum. hatta bu ütü denilen aleti kim neden nasıl buldu uzun süre kafa yordum. bi insan neden ütüyü icat etsin ki amk. git başka bişey icat et. yokk illa ütüyü bulacaksan da daha farklı bul. ben bu kadar şekilsiz bi alet görmedim.

neyse, dün gece gömlek ütülüyorum, veriyorum buharı veriyorum buharı, bi yandan da küfür ediyorum. ev arkadaşım gelip sırıta sırıta beni izleyip 'seni bu dertten kurtarıcam olum' dedi. bi an nasıl sevindim anlatamam. sevgili falan yaptı diye düşündüm. ohh diyorum şimdi bu sevgili yaptı, arada da ben bu hatuna 1-2 tane gömlek veririm, reddedemez ve ütüler diye düşünüyorum. nasıl olsa sevgilisinin ev arkadaşıyım. ama nasıl sevindim anlatamam.

evde otururken bugün, ev arkadaşım denilen varlık whatsapptan mesaj attı. bi baktım bi tane ütünün fotoğrafını çekip göndermiş. ütüyü bi görseniz uzay mekiği gibi. 'bu ne lan' dedim. 'seni bu ütü derdinden kuratıcam demiştim ya panpa. sana ütü aldım. tek geçişte dümdüz yapıyomuş kumaşı falan. son teknoloji olum' dedi. o bir kaç dakikayı hatırlamıyorum. banyoya gittim yüzümü falan yıkadım.sinirden mosmor olmuşum.

biraz sakinleştikten sonra mesaj attım kaç lira diye. '500' diye bi mesaj geldi sadece. kendimden geçtim resmen. ellerimin titrediğini hatırlıyorum sadece. ben o ütünün parasını bu pezevenge hayatta vermem.

allahım ben nasıl bi suç işledim ya. tamam temiz adam güzel adam ama bu nedir ya.
güncel Önemli Başlıklar