bugün

ulu sözlükte ki otomatik doplar

her hıyarım var diyene tuz alıp koşan, her gammazlanan entranin doğruluğuna bakmadan onaylayan otomatik doplardır efendim.

şimdi her gün am-göt-meme üçgeninde entariler girilirken, kemalistin kızı, şakirtin götü, ateistin maymunu her gün zikilirken ve küfür-argo içeren başlıklar hala yerini korurken adaletsizce entari silen
kadın pedini gasteye saran bakkal zihniyetine sahip doplardır.

"entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir" diyor yüce hünkarım veya pek muhterem gammaz lakin sözlükteki her 5 entariden üçü am göt meme olurken diğerleri ise ergen fantazisi.

"entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir" diyerekten haksız bir biçimde aşağıdaki entariyi siliyor.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu efendim.

--spoiler--
sikecem olimpiyatınızı

öncelikle akpnin de chpnin de bilimum bütün siyasi partilerin de amına koyum.

olimpiyat şöle olimpiyat böle bu ne la, bi pıçak versek birbirinizin götünü pıçaklayacaksınız.
olimpiyat olsa iyi olurdu ülke tanıtımı, gelen turistler vs vs.
olimpiyat olsa kötü olurdu, bi sürü masraf üstelik bi de kapıda şavaş var hemi de girmek için üzerine para verebileceğimiz can attığımız hatta annemizi bile satabileceğimiz bi savaş var.
olimpiyat iyi ki olmadı çünkü ona vereceğimiz parayla bi sürü ceyranlı toma, elektirikli cop, biber-portakal gazı neyim alabilir türkiye.

sizden ricam olimpiyat için sikmeyin bibirinizi. sağ-sola alıştık veya ne bileyim laik-yobaz neyim onlara da alıştık alın bu yüzden sikin birbirinizi.

hadi millet ışıkları kapatalım, ilk atışı en günahsız olanınız atsın.
--spoiler--

takdir yüce türk milletinin.

hede: sevgili pek muhterem doplar, bakın artık otomatik portakal gibim davranmayı bi kenara bırakın, biraz hoş görülü olun.
millet formatın ırzına tecavüz ederken am-göt-meme üçgeninde entari kasarken ve çeşitli fantazileri sözlüğe enjekte ederken aman ben ne diyorum ki... zaten bu başlıkta silinir. af edersiniz ama moderasyon topsun olm.