bugün

burak yılmaz

sahaya çıkarken görev dağılımında, "semih sen santrforu tutacaksın, volkan sen topları tutacaksın, selçuk sen top dağıtacaksın, burak sen de gol atacaksın" denilen futbolcu. çıkıp atıyor da. öyle ya da böyle, kaçırıyor ama atıyor. henry'nin o pozisyonda kaçırmayacağını söyleyenler var, e henry de final maçında altıpas üzerinden kafa vuruşu kaçırdı, atsalar uefa kupası alıyolardı hacı? eee? "ama o henry yeaa"

şimdi güzel kardeşim, şu aşağılık kompleksinden riyakarlıktan gına geldi. ispat mı? al sana ispat, henry dedik dimi? burak'ın geçen seneki istatistiklerini al, şampiyonlar ligi-milli takım vs. burak'ı koy fransa milli takımına aynı istatistikle, galatasaray yerine de, atıyorum st. etienne de oynasın, fransa da doğmuş, afrika asıllı siyahi oyuncu olsun. ne derdi bu transfer cm fm meraklıları? şu an burak'ı beğenmeyenler? hatta galatasaray da, onların şu an yaptığı gibi, burak'ı beğenmesin, transfer etmesin "karşı karşıya gol kaçırdı ya" diye. ne derdiniz lan o yönetime? fatih terim'i itin götüne sokmaz mıydınız?

"gol atıyor ama çalım yapamıyor"

şimdi güzel kardeşim, ölümcül hastasın, kalpten, gidiyorsun bi doktora, adam ilaç ameliyat vs derken kalbini taş gibi yapıyor, at gibi koşabiliyorsun, lakin yaranamıyor "şu yanlarım ağrıyodu benim, onu geçiremedi ki, tamam kalbi iyi etti ama yanlarımı geçiremedi, gitmem bi daha" diyorsun. aynı hesap.