bugün

sözlük yazarlarının yaptıkları en pis şaka

dört sene boyunca bi kızı seven, kıza açılan ancak duygularına karşılık alamayan, buna rağmen kız ile bağlantısını kopartamayan arkadaşa yaptığım şakadır. bizimoğlan deli gibi aşık, kız bu aşka karşılık vermiyor ve abisi tam manasıyla bir psikopat.

gecenin bi vakti bir başka arkadaşımın telefonundan çocuğu arayıp, "alo apti sen misin ulan, ben zabri, önce seni sonra kızkardeşimi geberticem ulan, gel meydana yarım saaate" deyip telefonu kapatmıştım.

sonra meydana gittim tabii, baktım bizimoğlan tırıs tırıs geliyo, gittim yanına, olayı anlattı "çok büyük dayak yicem olum bu gece abisi kızı sevdiğimi öğrenmiş beni dövmeye geliyo, sizi görmesin burda"

gittim bi ağacın arkasına sonra, yine aradım. "beş dakkaya ordayım lan, tabanca da belimde" dedim telefonu kapattım. çocuk delikanlı ama, kaçıp gitmedi. "gelsin konuşcam abisiyle, vurucaksa beni vursun kıza bişey yapmasın onun bi suçu yok" dedi.

sonra bi beş dakka da çocuğu korkutup olayı anlattık, çok korkmuştu ne yapacağını şaşırdı. ama ben de pişman oldum şakayı yaptıktan sonra, olayın buraya gelceğini düşünmemiştik. telefonda şakayı yapar hemen açıklarım diyodum, ama şakanın cazibesine kapıldık ne yazık ki.

sonuçta üzdük çocuğu baya, mahallesinde baya olay oldu, herkese anlatmış ben şakayı daha açıklamadan ona buna. abisi beni dövmeye geliyo haberiniz olsun, çok dövse de karışmayın demiş. bi süre sonra çocuğun gönlünü aldık ama ne mutlu ki.

ancak üzücü olan, bu kardeşimiz artık 5 senedir bu kıza deli gibi aşık, ve ne yazık ki hala bir karşılık alamamakta.