bugün

akp nin oy avı

türkiye'de hiçbir bölgede, şehirde, mahallede yoktur ki muhalefetçiler (ya da bulunduğu bölgeyi yöneten siyasi partiye karşıt olanlar) bu tarz şeyleri siyasete dökmesin.

evet, yardıma muhtaç insanlara koli dağıtmak oy avı ama konu chp olunca "sadece adamalr yardıma muhtaçlara koli dağıtıyor. iktidarın yapmadığını, doyuramadığı vatandaşı doyuruyor." haline dönüşüyor. sizin ikiyüzlülüğünüzü var ya...

http://www.ereglininsesi....manya-dagittik-h2185.html

http://sozcu.com.tr/2013/...iliginda-akp-uyeligi.html

not: ayrıca kimse gelip de durduk yere kimliğinizi almıyor.
sen bir vatandaş olarak gidiyorsun koli almak istediğini söylüyorsun. onlar kolileri hazırladığında araçlarla mahallene geliyor ve o koliyi almak için başvuran kişinin sen olduğunu anlıyorlar kimliğini istediklerinde ve kolini alıyorsun.

komik olan, siz yazarların ikiyüzlü bir siyaset izlemeniz. bu yardımlar devlet eliyle yapılınca hükümete "oy avı için yapıyor." diye suçluyorsunuz. normal yardım vakıflarınca düzenlenen bir organizasyon olsa "paraları cebe atıyorlar." dersiniz. hükümet hiçbir şey yapmasa "develt uyuyor, uyuyor." dersiniz ama aynı şeyleri sempatizanı olduğunuz bir parti veya siyasi/gönüllü bir oluşum tarafından gerçekleştirse yine hükümete suç atıp kendi ideolojinize yatkın partiyi övüyorsunuz.
kısacası ikiyüzlülük yapıyorsunuz...
siyaset böyle bir şey işte. objektif bakmanızı engelelyen bir gözlük taktırıyor sizlere...