bugün

bu sizi ilgilendiriyor

ntv ekranlarında siyaset sizi ilgilendiriyor sloganı ile haftanın 4 günü 23.30 da yayınlanan program.

programın ilk tanıtımlarını izlediğim zaman gerçekten sevinmiştim. zira tanıtımda okan bayülgen ntv ekranından siyasete giriyor cümlesi çok hoşuma gitmişti ve gerçekten okan bayülgenin siyaset yapacağı düşünmüştüm. radikal bir söylem
sert bir sorgulayıcı tavır beklentisi oluşmuştu benim için. zaten uzun zamandır kendisinden beklentimde bu yöndeydi. lakin programı seyredince hiçde umduğumu bulamadım. okan bayülgen son derece pasif bir şekilde yönetiyordu programı.

siyaseti ve siyasetçileri sorgulayacağı yerde tam aksi bir tutumla nerdeyse siyasilerin kendi reklamlarını yapmalarına izin veriyor. uludağ sözlüğü takip ettiğini söyliyen sayın okan bayülgen bizim senden beklediğimiz bu mu sence..senden beklenen, o programlarında ki eleştirel radikal tavrınla yaklaşman olaylara. adamlar zaten kendi reklamlarını heryerde yapıyorlar. halkı uyutuyorlar, sanki yetmezmiş gibi sende bu olaya çanak tutuyorsun.

güncel örnek: bu akşam konuğu ibrahim tatlıses. genç parti millet vekili adayı. adam yarım saattir yok öss kalkacak, yok harçlar kalkacak ,yok her işsize 350 ytl maaş bağılıyacak diye genç partiyi seçtim diyor. sayın okan bayülgen kendisine peki bunları nasıl yapacak, bunların ülke ekonomisine getireceği külfeti nasıl karşılayacaksınız sorusunu sormuyor. neden ? çünkü ibrahim tatlısesin cevap veremiyeceğini biliyor bu sorulara. yani dediğim gibi çanak tutuyor. bu nasıl siyasete girmek anlamadık.

bu bizi ilgilendirmiyor okan bayülgen kesinlikle ilgilendirmiyor, emin olabilirsin.