bugün

anal seks yapmayı kötü bir şey sanan kız

sanmak fiili kullanılarak, sanılan olgu hakkında yeterli bilgisi olmadığından dolayı yanlış bir tutum içindeki herhangi bir kızın durumunu belirleyen bu öngörü, tamamen art niyetli ve yanlıştır. anal seks gerek fiili gerekse de bu eylem sonrası her iki tarafın da yaşayacağı ruhsal ve bedensel olumsuzluklar nedeniyle, yapılmasının sakıncalı olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir gerçekliktir. bazı cinsel yönelim bozukluğu gösteren kişiler tarafından yapılıyor ve bunun normal bir ilişkinin değişik varyasyonları gibi gösteriliyor olması, anal seksin tercih edilebilecek bir davranış olduğunu göstermez.

çünkü anal seks en azından kadının defekasyon (dışkılama) kontrolünü sağlayan sfinkter(büzülüp gevşeyebilen kas yapısı) yapısını bozar. soruyorum şimdi, hangi erkeğin böylesine kusursuz bir yapıyı sadece zevki uğruna bozmaya hakkı vardır. üstelik penis -anüs uygunsuzluğu nedeniyle de mikro travma ve kanamalarla enfeksiyonlar için uygun zemin hazırlar. tarihsel süreç içerisinde, yanlışlıklardan süzülerek oluşmuş genel ahlak kuralları uyarınca da, yapılmaması uygun görülmüş böyle bir ilişkiyi yaşayanların ayrıca ruhsal bir travmaya da uğrayacak olması kaçınılmazdır. toplum açısından genetik devamlılığın sürdürülmesinde normal cinselliğin motive edici etkisinin, anal cinsellik tarafından bastırılacak olması etkisinden ise bahsetmeyeceğim bile.

sonuç olarak topluma mal olmuş tüm bu gerçekliklerin bir şekilde bu kızımıza aktarıldığı düşüncesinden hareketle bu güzide kızımız, bence anal seks yapmanın kötü bir şey olduğunu sanmamıştır. o doğru yol üzerindedir sadece. bunu yanlış değerlendirip sanma eylemini yapan ise sadece başlık sahibi olan yazardır.