bugün

16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçı

muazzam bir kareografinin ve selcugun frikigi dısında fazla bir sey konusmaya gerek yoktur. aykut kocamanın atak yapmaktan aciz fenerbahce sistemi derbileri bu hale sokmustur.fenerbahcelilerin aykut kocaman yerine baska nedenlerde yogunlasması bana gore sacmalık.

her seyden once galatasaray taraftarı kareografisiyle tezahuratlarıyla macın basından sonuna kadar takdiri bu macta da haketmistir. futbollar pek memnun edici degil zaten. galatasarayın 3-4 fenerbahcenin 1-2 atagının dısında sıkıcı bir mac oldu.

halis ozkahya bana gore cok iyi mac yonetti.strese sinire girmedi.kartların tamamı dogruydu.mereilesin atılmasına onceki 3-4 pozisyonun daha katkısı var kimse itiraz etmesin.

aykut kocamanın sacma sapan sistemi,derbi olması nedeniyle tedbirli oynayan galatasarayla birlesince boyle bir mac oldu. hamitin direkten donen topu gol olsa ya da bekirin kendi kalesine attıgı(ki forvet olsa oyle vuramazdı) gol olmasa degisik maclar izleyebilirdik.

sonuc olarak kazanan Galatasaray oldu. cl macından once ve sonraki maclar icin 5 puanlık avantaj iyi ancak tedbirli olunması gerekir.