bugün

sevgiliyi elden kaçırmamak için yapılacaklar

--spoiler--
ona küçük sürprizler yap
--spoiler--

--spoiler--
ona kendiniz için ne kadar özel olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu hissettirebilirsiniz
--spoiler--

gibi yöntemlerin asla ve asla işe yaramayacağı durum. en azından ilişkinin kritik zamanında.

29 yaşında az çok görmüş geçirmiş biri olarak şöyle bir tezim var:

ismi: "önce yap, sonra yık"

şöyle ki, eğer gerçekten kaybetmek istemediğin biriyse bu kişi,

1.aşama: yap.

ilişkinin başlarında onun için her şeyi göze al. hiç beklemediği anda yanında bit (uzak bi yere giderse atla git peşinden vs), maneviyata değer veriyosa kendi hazırladığın bi hediye ver. en önemlisi de sevdiği beğendiği şeyleri hep aklında tut, beğeneceği karışık bi cd yap, vitrinde görüp beğendiği şeyi ertesi gün git al,güzelce paketle, yanına ufak bir not iliştir (ki bu çok önemli.hediyeyi herkes alır ama kendi cümlelerinle yazacağın tatlı bir sözle etkisi on misline çıkar) aşkını sonuna kadar belli et, onu kendine bağla. ciddi anlamda onun için değerli olduğunu bilsin, ki bu yeterlidir zaten mutlaka ve mutlaka sana alışacaktır en kötü ihtimalle. ikinci aşamaya geçmek için bu bile yeterli.

bu yapılan şeyler iyi güzeldir ama karşı cinsi zamanla sıkmaya başlar. bana kimse maval okumasın. istersen dünyanın en romantik erkeği ol, deli gibi aşık ol, bu ikinci aşamaya geçmezsen o kız gün gelecek senden ayrılacaktır. üzülerek söylüyorum ki durum budur.

2.aşama: yık.

aniden onu aramaların günde 10'sa 2'ye düşür. 30 mesaj çekiyosan 4'e. başlarda "canım cicim aşkım hayatım..." vs çok kullanıyorduysan bunları en aza indir. senin hayatına başka birinin girebileceğine dair bi hisse kapılsın hatta "acaba aldatıyor mu" diye düşünsün,zararı yok. ama sakın gidip öküzlük yapıp cidden aldatma, hayvan seni. madem umrunda değildi bana neden en uzun entrymi kastırdın?" diye çemkiririm sana sonra. neyse.

bunları yaptın mı aga? çok geçmeden kız şöyle düşünmeye başlıcak: bu herif beni seviyodu, değer veriyodu, şimdi elimden kayıp gitmek üzere,onu elimde tutmalıyım. bu his ki nice koçyiğit burnu havada kızı sevgilisinin dizinin dibinde tutmuştur. (bayan arkadaşlar alınmasın,tecrübeyle sabit)

şimdi siktir git. sonra özelden teşekkür edersin.