bugün

yaşlanan erkeğin karizmatik hale gelmesi

fotoğraflar yoluyla irdelenebilecek bir mesele değildir. dikkat ediyorum örnek gösterilen fotoğrafların gençlik versiyonları aptal, salak, orada burada, pespaye hallerde çekilmiş fotoğraflarken, yaşlı hallerine örnek teşkil eden fotoğraflarda ise profesyonel çekimler söz konusu. daha bakımlı, şık, profesyonel,ışık, makyaj etkenli fotoğraflar.

ayrıca daha da karizmatikleştiği iddia edilen erkeklerin hepsinin ortak özelliği kafalarındaki saç yoğunluğudur. ya genetik ya da ektirme bilemem ama yaşlandığınızda karizmatik olmak gibi bir hayaliniz varsa öncelikle saçlara ve dişlere çok dikkat etmelisiniz ya da operasyon geçirmelisiniz yoksa olacak iş değil.

hızla gelişen diş sektörü sayesinde gençliğinde kendi dişlerini kullanmak zorunda kalan bir çok aktör günümüz teknolojilerini kullanarak dişlerini tamamen yenilemiş durumdadır. neredeyse hepsinin dişleri estetikli, ülkemizde de yaygınlaştı.

yani saç ve diş beyler, bu ikisini halleden erkek her yaşta karizmatik olabilir. sağlıksız ve çirkin görünen dişlerle ve dökülmüş saçlarla hiç bir yaş diliminde karizmatik olmak mümkün değildir sanıyorum.