bugün

tuna kiremitçi

yazdığı yazılar ile davranışları birbirine uymayan, yaptığı işi tamamiyle para kazanma amacıyla yaptığını cümle aleme göstermiş kişi.

bu nasıl aşktır ya? sen kadınla evlenirken şiirler okuyorsun, hayatımın aşkı falan fişman diyorsun. sonra gidip o kadını terk ediyor, eski karına dönüyorsun.

sonra insanlar senin kitaplarını alıyor, senin o para kazanma duygularınla yazdığın; sahte, yaşanmamış, gerçek olmayan sözlerini sevgililerini söylüyor.

türkiye'de böyle sahte duygular ile para kazanma hırsını harmanlayan kişiler parayı götürüyor, don santino corleone gibi adamlar gerçek duygularla, hislerini tercüman etmek adına satırlara döktükleri sözcükler, anca sözlük ile sınırlı kalıyor. bu dünyanın adaleti böyle işte, razı geliyor insan ister istemez..

sırf piyasada böyle adamlar var diye şu ana kadar bir kız arkadaşıma bile, birinden gördüğüm bir şiiri ya da bir sözü yazmamışımdır. sadece seni seviyorum desem bile bilirim ki; o kelime sevgiyi özetleyen en güzel söz. bir anneye çiçek almak çok klasik ama, o anneye her anneler gününde çiçek almak, böyle ufak bir hediye vermek onları nasıl mutlu ediyorsa, bir sevgiliye de sadece seni seviyorum demek bile onu mutlu eder. o yüzden böyle sahte adamların sözlerine ihtiyacım yoktur benim..

kendisine son sözüm şu olacaktır;

bu işte bir yalnızlık var diyordun ya sayın kiremitçi, onun orijinali senin için daha geçerli; "bu işte bir yanlışlık var.."