bugün

yaşlı bir adama 50 kişi saldıran tkp liler

olayın aslı şudur:

tkp li yoldaşlarımız dergi satarken oradan geçmekte olan ve muhtemelen camiye giden yaşlılar yoldaşlarımıza "şşt babaannen güzel mi lan? ehe ehe" diye laf atmıştır. yoldaşlarımız amcaları bozmamak için "bunamış lan herhalde yazık" diye içlerinden geçirerek gülümser bir edayla "güzel amcacım güzel he he" diye karşılık vermiştir. bununla yetinmeyen yaşlı amcalar "gençler dergi mi satıyonuz lan dergi mi?" diyerek elleriyle 31 çekme hareketi yapmış, bu ikisini aynı anda yaparken dillerini dışarı çıkıp kendilerini kamburlaştırarak adeta 31 çeken ergen görünümüne bürünmüş, millete zorla satmaya çalıştığımız dergilerimize hakaret etmiştir.

yoldaşlarımız "ayıp olmuyo mu amca?" diye güzelce sormuş, yaşlılar bunun üzerine birden öfkelenerek "lenin i ölü görmek çok güzel" diyerek yoldaşlarımızın üzerine yürümüştür. bu arada amcalardan biri yanında taşıdığı bastonun içinden samuray kılıcı çıkararak geçnlerimizden birini ağır yaralamıştır. hala bir tepkide bulunmayan yoldaşlarımızdan biri amcanın elinden samuray kılıcını alarak amcayı zor zaptetmiş, arkadaşımızdan biri ağır yaralanmasına rağmen herhangi bir tepkide bulunmamıştır.

bu arada kolları serbest olan diğer amcalardan birinin yanında taşıdığı, kore savaşından kalma mitralyozu çekmesi bardağı taşıran son damla olmuş, amcaların "stalin in amına koyarım lan!" lafı yoldaşlarımız arasında infiale sebep olmuştur. ve yoldaşlarımız kendilerini savunmak zorunda kalmıştır.

basına "yaşıları döven zalım, allahsız, kitapsız komunistler" şeklinde yansıyan haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte görüntüler olayla hiçbir alakası olmayan "dedeler sikişiyor" yaftalı bir inci sözlük videosudur.