bugün

devlet bizi de sikti biz neden dağa çıkmadık

içindeki koyunu yenemeyen insanların önermesidir. hep bu argümanla gelirler, "devlet herkese zulmetti, sadece kürtler dağa çıktı. halbuki işsizlik her yerdeydi, yatırımsızlık zulüm vs. vs. heryerdeydi. sadece onlar ayaklandı çünkü onlar hainnnnn" hayır koçum, sen koyunsun. seni siken devletine her şartta itaat etmeye öyle alışmışsın ama aslında içinden senin de isyan etmek geliyor ki, kendi yapmak istediğini yapanları, sırf sen yapamadığın için hainlikle falan suçluyorsun. hemen atalarım, atatürk cart curt muhabbetine giriyorsun, çünkü sana öyle dayatıldı. halbuki senin ataların, devlet için değil "vatan için din için kültür için" savaştılar. hele ki böyle zalim bir devlet için hiç değil. senin ataların, torunlarının birbirini ayrımcılık içinde keseceğini bilmedikleri için, kendilerine ihanet edip edip her fırsatta kendilerini mazeret gösterecek şerefsiz torunları olmayacağını düşündükleri için omuz omuza savaştılar. ama sen bunları düşünecek kapasitede ve özgürlükte değilsin. çünkü zihnini de devletin kontrolüne bırakmışsın. çünkü; sana çocukken şiirler okuttular, ders kitaplarında aslında gerçekte olmayan şeyleri dayattılar, senin şuanki örümcek ağı içindeki beynin isyan edemiyor; edeni de kıskanıyor. devlet sana zulmettiyse sen neden savaş mıyorsun devlete karşı, aksine neden hala devlet için savaşıyorsun? sen bu kadar karaktersiz misin?

meraklsına edit: (#16721009) yok rahat olun sizin tabirinizle türk üm. ha benim için zerre önemli değil türk olmak, zaten trüklük kürtlük gibi saçmalıklara da inanmam, o ayrı. sizin gibi düşünmüyorum sadece, gerçekleri görüyorum.

etkilenen salaklar için insani edit: lan etklilenip dağa çıkacak olan varsa, dağa çıkıp pkk ya katılın demiyorum. koyun olma diyorum koyun olma! dağa çıkacaksan da pkk gibi kapitalizm uşağı örgütlere üye olmayın. gerçekten isyan edin edecekseniz, sizi çıkarları doğrultusunda ne devletin ne başka örgütlerin kullanmasına izin vermeyin.
güncel Önemli Başlıklar