bugün

21 ağustos 2012 spartak moskova fenerbahçe maçı

aykut kocaman olması gereken kadroyu sahaya sürmemek için çıkardığı farklı kadroların da tahmin edilmeye başlaması üzerine bu beklentilerin de dışında kadroyla sahaya sürmüştür takımını.

ilk bombamız moussa sow: atak oynamamız gereken maçlarda bile sol kanatta stoch yerine caner tercihine alıştığımız aykut, post modern bir anlayışla santrfor mevkiindeki moussa sow'u sol kanat oynatmaya başlamış. dünya futboluna getirilerini önümüzdeki senelerde göreceğiz.

ikinci bombamız: selçuk, mehmet topal ve baroni'den kurulu merkez üçlü. defansif özellikleriyle öne çıkan bu üçlünün en önemli özelliği defans yapamaması.

üçüncü bombamız: fenerbahçe'deki 10. sezonunu oynamasını hayretle karşıladığımız selçuk şahin'in sahaya kaptan çıkması. ilk defa bu sebepten kendi takımıma beddua ettim.

mehmet topuz'un sağ kanatta oynatılması, kuyt'ın forvet yarısı gibi bir pozisyonda oynatılmasına zaten alışıktık. gelecek maçlarda kaleci mert'in görev alanı hakkında bir değişikliğe gidilecek mi merak ediyorum.

ayrıca mert gökhan yobo egemen hasan ali krasiç mehmet topuz baroni stoch kuyt sow gibi bir kadroyla bu takımı rahat geçebilirdik diye düşünüyorum.