bugün

kredi notumuzu kendimiz ölçeriz

bir ülkenin başbakanının ekonomiden ne kadar uzak olduğunu belirtir nitelikteki beyanı.

yakın bir geçmişte merkez bankasının karşılık değerlerini yükseltmesine paralel artış gösteren faiz oranları için de "faiz lobisini bu kadar rahat çalıştırmayız" demiştir kendisi.

müstehaktır, daha beterlerine layık bir halk olduğumuzu elimize geçen her fırsatta ve fazlasıyla kanıtladığımıza göre herhangi bir sıkıntı olmamalı konu ile ilgili.

kredi notumuzu kendimiz veririz, gerekirse notumuzu kendimiz de alırız.

adama hak vermemek elde değil ülkenin anasını kendimiz siktiğimiz için adamda alışkanlık oldu, karakterine işledi resmen kendi işini halletmek iradesi.

kendi kanunlarını kendileri çıkartıyorlar malum(milletvekilinin ek iş yapabilmesi, pırlantadan vergi alınmaması, bedelli askerlik vesaire), kendi maaşlarını kendileri belirliyor(milletvekili maaşlarına yapılan zam ve memur-işçi-emekli maaşları için söz konusu olan zam ortada), kendi vatandaşlarını kendileri yargılıyorlar(örnek vermeyeceğim çok uzamasın), kendi basın organlarını kendileri seçiyorlar ve istemedikleri organların anasını da kendileri sikiyorlar(örnek çok gene), adamlar kendi atamalarını bile kendileri yapıyorlar(devlet dairelerinde ve organizasyon gereken bütün organizmalardaki kokuşmuşluk).

kendi kredi notunu mu veremeyecek arkadaş adam?

kan alırlar s & p, kaaaaaan.