bugün

abdülmelik yalçın

ileri faşizmin son kurbanı genç fidan...

peşkeş çekilen okul kantininin fahiş fiyatla mal satmasına ve sağlık koşullarına riayet etmemesine itiraz ettiği için okuldan atıldı üstelik haysiyetiyle oynanmaya çalışılarak.

sebep?

sebep belli;

okul yönetimi büyüklerine özendi ihaleyi en makul teklifi verene değil kendilerini en çok görene verdiler ve alan da hizmet vermek yerine kendisine mahkum insanları (burada öğrenciler oluyor) fahiş fiyata, düşük kaliteli mala mahkum etti.

senaryo bilindik daha geniş ölçekte olanını tuvtürk, havalanları, hastaneler bazında her gün yaşıyoruz. itiraz edeni "bu işler yanlış!" diyeni de onurunu kıracak iftiralarla etiketleyip içeri tıkıveriyorlar. silivri cezaevi kelimenin tam karşılığıyla "toplama kampı"dır.

öğretmenler de büyüklerinden, patronlarından ne görüyorlarsa yapmışlar...

son bir söz de öğretmen arkadaşlara;

geçen hafta eşek sudan gelinceye kadar öğretmenlere dayak atıldığında kamuoyunun duyarsızlığından şikayetçiydiniz ya;

işte sebebi bunlardır. "böyle yapmıyorum ki ben!" diye sıyrılamazsınız. yapmamak yetmez direnmek de zorundasınız yoksa üç kuruş maaşa zulüm altında inlemeye devam edersiniz.

bu çocuk okuldan atılırken, sınıfından hakarete uğrayarak çıkartılırken susan kendisine sıra geldiğinde hiç itiraz etmesin...

http://gundem.milliyet.co....2012/1523355/default.htm

not: seni yetişteren anne babaya kurban olurum ben. bu yaşında adamın hası, delikanlının dibi olmuşsun aferin aslanıma...