bugün

terazi burcu erkeği

tembel değiliz iş seçeriz. sevmediğimiz bir iş olduğunda zorla yaptırırsanız, arazi oluruz biz. sevdiğimiz iş olduğunda ise arkamızdan nal toplarsınız.

dengesiz falan değiliz. kos koca zodyak vermiş bize denge sembolu teraziyi siz mi bozacaksınız kıskançlıklarınızla bunu. dışa dönük oldukça dengeliyizdir. bugün size küfür ediyorsak yarın da ederiz. kendi içimizde dengesisiz, olayları her yönlü tartarız, bunu desek kırılır mı bunu desek mutlu olur mu diye, bu yüzden sessizliğe büründüğümüz çoktur. kendimizle baş başa kalmayı severiz.

birde şunu anladım biz uzun süreli ilişkilerin adamı değiliz arkadaş. 1 ay sevgilim olsa serilip sözlüğe iki satır yazmayı özlüyorum, tek başıma çıkıp araba sürmeyi özlüyorum, açıp bangır bangır müzik dinlemeyi özlüyorum, yatağımda sere serpe uyumayı özlüyorum, hele partner kötü ise lan mastürbasyonu bile özlüyorum, hele şu her dakika mesajlaşmak isteyen sevgililer yok mu, çabuk sıkılıyorum sanırım. ya da uzun süreli ilişkide çok fazla yan yana gelinmeyecek şekilde olur diye düşünüyorum.

kıskancız ama belli etmeyiz pek, o kıskanmıyor sanarken biz cümle sülalesini etrafında ki arkadaşlarını çoktan öğrenmiş, tehlikeli görülenleri bir bir not etmiş, sevgilimizle onun arasını açmayı çoktan başarmısızdır.

birde sanırım evde oturmayı daha çok seviyoruz, sinema yerine alacan dvd sarılacan sevgiline izleyecen filmi, ne öyle ding dong, 100 kişi ile film izlemek falan.

çok kültürlümüyüz bilmem ama şunu bilirim nerde dipte kuyuda kalmış işe yaramaz bilgi varsa o bizde var. birde en hanzomuza bile ilham geldiğinde çok dehşet şiirler bile yazabilir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar