bugün

uludağ sözlük ün git gide gereksizleşmesi

sözlüğün bu duruma gelmesinde payı olan kesimin çoğunlukla okumaktan ziyade yazmakla meşgul olan nitelik olarak düşük nicelik olarak çok olan yazar tayfası olduğundan hemen hemen kimsenin şüphesi kalmamış. ancak bu durumdan muzdarip olanlar ve çözüm üretenlerin yine aynı kitleye birşeyler anlatamayacağı kesin. zira ortada kafasını kuma gömmüş bi devekuşu figürü var.

olaya ''beğenmiyosan okuma kardeşim, beğenmiyosan yazma bık bık bık'' tarzı, gerzekçe bi yaklaşımda bulunanları anlamaktaysa harbi zorluk çekiyorum. bunca insanın hiçbir ekonomik veya manevi çıkarı bulunmaksızın vakit geçirdiği zaman zaman belki sayfalarca yazarak emek harcadığı bi alanın daha iyi olması için düşünmesi, çare aramasına böyle andavalca bi yaklaşım sergilenemez. sorunun bi ayağınında bu insanlar ve bu zihniyet olduğunu da düşünüyorum ama neyse.

''burası zaten eylence amaçlı bi ortam yeeaaaa kasmayın bu kadr genşler '' tarzı yaklaşımlar var ki bunlar da kafası kumun altındayken serzenişleri duyan nadir kuşlardan zannımca. ne tür bir eğlence anlayışı yakalamış tam olarak anket okuyarak, bütün gün laik şakirt muhabbeti yaparak anlamak zor.

herkesin bas bas bağırdığı bi durum var. herkes şikayetçi durumdan ancak değişen birşeyler yok. çünkü sorunun kaynağı olanlar henüz sorun olduklarının farkında bile değiller. soruna çözüm bulabilecek olanlar ise hareketsiz. bu su böyle akar yatağını bulur.