bugün

8 ocak 2012 manchester city manchester utd maçı

manchester united'ın gerçekten çok güzel oynadığı mücadele. ilk 10 dakika çok büyük bir baskı kurmuştu city; ama united bir şekilde rooney'nin kafa golüyle öne geçti. ardından çıkan kırmızı kart da oyunu tamamıyla united'a getirdi diyebiliriz.
kırmızı kartın ardından united, city kalesine daha rahat yüklenmeye başladı. neticesinde de danny welbeck'in mükemmel golüyle farkı ikiye çıkardı. yine welbeck'in çabası ile kazanılan penaltıyı da rooney kullandı. kalecinin kurtardığı penaltıda, dönen topu yine rooney kafayla tamamladı ve skoru 3-0'a getirdi.
asıl önemli olan skordan ziyade; united'ın ezici oyunu oldu ilk yarı. ancak mancini ne düşünüyor bilmiyorum. bu kadar kötü bir dizilişle united karşısına çıkarsan adamlar seni daha ilk yarıdan 3'lük eder.
kolo toure, yaya toure, carlos tevez gibi oyuncuların neden kadro dışı olduklarını bilmiyorum. ancak bu üç oyuncuya da ihtiyacı var şuan city'nin. mario balotelli sanırım sakatmış? bilgim yok. bir internet sitesinde sakat olduğu yazıyor. onun yerini gayet de doldurabilecek; hatta balotelli'den çok daha etkili bir adam var ellerinde. edin dzeko. o niye kadroda yok? anlamıyorum seni mancini.
ikinci yarıya değişikliklerle girmesi lazım manchester city'nin. ama yedek kulübesine bakıyorum ve oyunu direkt olarak etkileyebilecek bir tane oyuncusu yok.
yedek kulübesindeki isimlere bir göz atalım;

manchester city yedekleri:
25 joe hart
5 pablo zabaleta
15 stefan savic
22 gael clichy
20 owen hargreaves
36 denis suarez
62 abdul razak

manchester united yedekleri:
1 david de gea
6 jonathan evans
21 rafael da silva
8 anderson
13 ji sung park
22 paul scholes
14 javier hernandez (chicharito)

hangi takım daha avantajlı? skoru boşverin. sadece yedeklere bakmanız yeterli.

bu arada ikinci yarıya iki değişiklikle başladı manchester city.
adam johnson ve david silva çıktı. yerlerine de pablo zabaleta ve stefan savic girdi.