bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bir saat yirmi beş dakika var, tlc'nin başlamasına. madem dedik canlı izleyeceğiz, uyumayalım hiç bekleyelim. oyun kolumu arkadaşıma verdiğim için oyun da oynayamıyorum. yazalım, güzelleşelim o zaman.

- tlc dedik, tlc nedir? bir profesyonel güreş ppv'sidir. 10 yıldır güreş itakip ederim, bu ppv'nin 3. yıldönümü ve ben ilk kez canlı izleyeceğim. son iki senedir fırsat olmuyordu. lisede genelde sınav haftasına denk geliyordu. artık üniversite öğrencisiyim, istediğim boku yiyebilirim.

- 7/24 house izleme potansiyeline sahip bir oda arkadaşım var. 21 kasım'da izlemeye başladı ilk bölümden. ne zaman odaya gelsem house izliyor. 7 sezon nasıl bitmedi daha anlamıyorum. bir de diziyi ona ben verdim. bir canavar yarattım sanırım.

- az önce nesine.com'daki son kalan paramla 3 maçlık bir banko kupon yaptım. 3 maç da yattı. bu nasıl bir cenabetlik lan?

- hazırlıktaki sınıf arkadşalarımdan biriyle çok tuhaf bir ikiliyiz. devamsızlık hakkımızı sonuna kadar sömürmek isteyen bir kişileriz. nedense derse girmemek için sürekli birbirimizi bekliyoruz. dersi birlikte ekiyoruz, binadan birlikte çıkıyoruz. sonra ben onu kampüsün hemen dışından minibüse bindiriyorum ve yurda geçiyorum. neden bunu yapıp durduğumuzu takıntı haline getirdim. sevgili değiliz, kanka değiliz, ders ektikten sonra beraber takılmıyoruz bile ama birbirimizi bekliyoruz. ilginciz vesselam.

- geçen gün ilk defa biri sözlük sayfasını uzaktan gördüğünde "uludağ'da mı yazıyorsun" diye sordu. her seferinde "sen de mi ekşi'de yazıyorsun" ya da "inci sözlük mü o" lafını duymaktan gına gelmişti. adam yazmıyormuş, sadece okuyucuymuş ama benim takipçimmiş. vay anasını sayın seyirciler.

- az önce high school musical 3'ü izledim. müzikal mezuniyet sahnesinde hüzünlendim yine. ota boka hüzünleniyorum zaten. 19 yıldır ergenim anasını satayım.

- 10 gün önce falan oda arkadaşımın tatile gitmiş olmasından faydalanarak harry potter and deathly hallows part 2'yi izledim tekrar. yanımda biri varken izlesem rezil olacağımı biliyordum zaten. bir yerden sonra sürekli ağlayarak izledim filmi. bütün göce inmedi gözlerimin şişi öyle ağlamışım.

-3 gündür masamın üzerinde hatırlatma notu duruyor. üzerinde "sakallarını kes" yazıyor. ama bir türlü elime tıraş makinesini almıyorum. 2 gün sakallı sakallı 14 yaşındaki çocukların karşısına çıktım, yarın da o şekilde derse gireceğim. sakallı halimden nefret ediyorum, ama kesmeye üşeniyorum.

- her boka üşeniyorum ben zaten. perşembe akşamından beri oyun metni almak için kampüsün hemen dışındaki fotokopiciye gitmem gerkeiyor ama gitmiyorum. yarın prova var, ben daha oyunu okumaya başlamadım bile.

- zaten fotokopi parasını ödeyecek durumda değilim. evet, 3 liram bile kalmadı ve ben bursumu ayın ikisinde alıyorum. cebine bakmadan bakmadan votkalı vişneye (votka vişne olamazdı o) 14 lira ödeyen, yol parası yokken, midyenin dibine vuran adama çok bile. aç kal bakalım.

- kupa kızı ve sinek valesi dinliyorum şimdi. neden bunu açtım la ben?