bugün

yakın doğu üniversitesi

tekrar uyarıyorum:
"bu okul görünümlü şer yuvası kuzenlerimin burslu gittikleri ve itü'ye geçiş yaparak canlarını kurtardıkları terör örgütünün en tiki kampıdır." diye. öncelikle eğitim ve öğrenci kalitesi yerlerde sürünmektedir.
bu okulu bitirip torpiliniz olmadığı sürece doktor, mühendis, memur vs. o-la-maz-sı-nız!
hatta ve hatta kendi işinizi kuracaksanız, etiket için okuyorsanız bile bu okulun dışındaki okulları tercih etmeniz yerindedir.

geçiş işlemlerini yürüttüğüm kuzenlerimin işlemlerini sonuçlandırmak için saatlerce bekleyip cinnet geçirme eşiğine ulaşmış iken, on binlerce euro kazandırdığı okuluna, sadece yüz euro borcu olan eşşek kadar adamın finallere giremediği için sekreteryada hüngür hüngür ağladığına tanık olduğumuz insanlar da bu okulda eğitimini sürdürmeye çabalamaktadırlar * .

bu okulun yönetimi teröre göz yumar. diyarbakır'da başınıza asla gelmeyecek olayları burada sadece batılı olduğunuz veya ten renginiz farklı olduğu için yaşayabilirsiniz.

bu okulda nevruz'da toplanıp atatürk'e, devlete ve devlet büyüklerine sövmek en popüler kültür etkinliğidir.

linç okulun en sevilen sosyal aktivitesidir.

yök'te görev yapan sorumluluk sahibi insanların ivedilikle bu okulun denkliğini iptal etmesi gerekmektedir.

bu okul kalifiye eleman değil, saçları bir kilo jöleli, elleri tespihli, devlet düşmanı, terörist özentisi, tek başlarına birer korkak ama bir araya geldiklerinde vandallara dönüşen karaktersiz alçaklara para karşılığında diploma satmaktadır.

kanıt mı istediniz ahan da size kanıt:

korkunç eylemlerin ertesi gününde şehitleri anmak isteyen 50 öğrencinin * üzerine saldıran kadınlı erkekli 500 terör örgütü pkk sempatizanı, ve onları yürek burkan sloganları!

http://www.focushaber.com...unde-olaylar-cikti-v-9573
güncel Önemli Başlıklar