bugün

yeni osmanlının geliyor olması

ümmet i muhammed için bizleri heyecanlandıran gelişmedir.

ilk evvela tahayyülümüzde oluşan yeni osmanlıcılık fikrinin bir çıta, bir emsal olmasını dileriz. yakalamamız gereken öncelikle osmanlı ruhu, osmanlıcılık ve osmanlılı olabilmektir. fakat en azından benim iç dünyamda kurduğum yeni osmanlı fiziki sınırlara bağlı değil, ümmet olabilme bilincinin türklerin alemdarlığını ettiği günlerdeki gibi yeniden ortaya çıkmasıdır.

erdoğan la ya da akp ile gelebilmesi pek mümkün olmasa da, bu devirde yetişen ve ileride devletin her kademesinde yer alacak islami ve insani şuuru yüksek gençlerin önderliğinde tezahür edecektir. osmanlı yı osmanlı yapan kültürü, mazlum severliği, kuran a ve sünnet e bağlılığıdır. kazanmamız gereken öncelikler bunlardır. içi kof siyasi gelişmelerin önümüze getireceği "yeni osmanlı" uzun ömürlü ve kuşatıcı olmayacağı gibi ecdad a da layık gelmeyecektir.

inşallah türkiye de islamın nefes almaya başladığı bu günler, özellikle son günlerde yapılan değişikliklerle beraber dinini, kendini, tarihini bilen ve o nu tayin edebilecek kabiliyette ve hayal gücünde olabilen nesiller yetiştirecektir.

"surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes
ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es."

surda gedik açanlarla muhabbetimiz eksilmesin inşallah.