bugün

maymundan gelmek neysede hiçlikten gelmek ne lan

çok cahil bir insanın kuracağı cümledir. evrim hakkında hiçbir kitap okumamıştır. araştırma yapmamıştır. cahil bir birey söylemidir.

şimdi amk... biz aslen maymundan gelmemişiz. biz maymunlarla kuzenmişiz. (masala bak..) he he öyle işte. bizim atalarımız ile bu şebeklerin ataları aynıymış, birbirlerine eş dost ziyaretinde bulunurlarmış. bayramarda maymunlar insanlara el öpmeye gidermiş. birbirlerinden kız alıp verirlermiş. sonra doğal seleksiyon diye bi y***ak çıkmış meydana. bu doğal seleksiyon selekse selekse isan oğlu bugünlere gelmiş. norveç dağlarına bu seleksiyon bi derece fazla vurmuş. onlar kızıl olmuş.
yukarda yazılanların tamamına iman ettim. amen . yukarda yazdıklarımı okuyunca '' çok iyi oldu çok da güzel oldu '' dedim.

ancak... benim anlamadığım ve maymun masalının çok çok gerisinde kalan bi durum var. evrim teorisine göre bizler yokluktan gelmişiz. hiç bişey yokken bi hücre olmuş. kendiliğinden. sonra bütün bu yaratıklar o hücreden çoğalarak oluşmuş. kendi kendine yani.
dinazor da o hücreden gelmiş , denizdeki fok balığı da... yani bu durumda biz bütün hayvanlarla akraba olmuş oluyoruz. ayı bizim kaynımız gelir mesela.

son tahlilde hz. muhammedin göğe yükseldiğini inanmayan süpersonik araştırmacı arkadaşlara sorabileceğim tek soru var. lan y***ak! g*t. mirac a , nil nehrinin yarılmasına , hz. isa nın göğe çıkmasına , ölümden sonra cennet cehenneme inanmıyonda , ne s**ime hiçlikten geldiğimize inanıyon.

not : yukarıdaki eserim artı18 dir. çok cahilane bir yazıdır.